Syrran paloista koottu kassi on melkeen valmis, muutama langanpätkä päättelemättä ja vuori ompelematta, R:n kassia on neulottu 150 grammaa eli yksi kerä. Lanka loppui eilen 23.45 ja oli syytä alkaa nukkuun. Haen tänään toisen kerän ja virkkausta on jäljellä 8 senttiä ja kantokahvat, vai mitkä ne systeemit on, ja sitten se vuori.Toivottavasti kassi on R:lle mieluinen, täysi yllätys ainakin. Sen jälkeen keskitynkin jenkkikassiin, ei puutu ihan hirveesti siitäkään.

Joutessani olen selaillut Ullan ohjeita ja Roosa olis aika kiva. Voisin aloitella sitä hiukan ja tehdä valmiiksi näiden muiden keskeneräisten sivussa. Pitsineule näyttää niin kivalta että pakko sitä on kokeilla edes muutama mallikerta. Yksi alotettu työ lisää ei paljon tilannetta pahenna :)

Positiivinen yllätys eilen paikallisessa lelu- ja lahjatavaraliikkeessä, sieltä löytyi viimeisimmätkin lelu-uutuudet ja hinnat oli Vapaa Valinnan hinnoissa, vaikka ainakin omien kokemusten mukaan pikkukaupunkien suhteen tilanne on yleensä toinen. Kaupan täti oli vielä tosi mukava ja ystävällinen, ja sanoi että jos oikeaa Bioniclee ei löydy, hän tilaa. Bravo!

Pienempi syrra tuossa meilaili et äiti oli ettiny ne mun nimitumput, joista tuossa aiemmin juttelin, joten kuvia luvassa.

Kotona odottelee siivous, porkkanapiirakan leipominen ja virkkaukset, joten taidan liueta tästä koneelta pikkuhiljaa kaupan kautta kotia.

Mutta nähdään taas !

Vi ses, Nina :)

( Lahjoitetaan verhojen alasrepimiseen erikoistunut kissanriepu hyvään kotiin, kuva ohessa :)  "En se minä ollut, se oli Rasmus, koko ajan oon tässä tuolilla köllötellyt ! Koska meillä sitäpaitsi syödään? " )

54396.jpg