Meinaan tämän kesän viimeistä heinäkuista viikonloppua. Mitäs meinaat tehdä? Mulla menee töissä ja nukkuessa.Ja muun ajan neulon ja virkkaan. Meinaan tehdä rankasti katumusharjoituksena keskeneräisiä ja muutenkin olla hissun kissun. On syytä skarpata nyt joka lailla, sen verran on hunningolla kaikki asiat.

Neuloin eilen sen raitahuivin loppuun. Novitalle tiedoksi, että teidän Jättiraidan pätkät ei ole samanmittaisia keskenään, jotain on värjätty pisemmälti kuin jotain toista raitaa. Mutta minkäs mahtaa sille, ei mitään.Huivista tuli ihan sopivan mittanen, oon kyllästyny vähän sellasiin piiiiitkiiiiiiin huiveihin, nyt riittää lyhemmät, eli kerästä tuli ihan sopiva.

Huomenna iltapäivällä pingotan takin kun tuun töistä ja sunnuntaina ompelen kasaan.

Oon nukkunu tosi huonosti koko viikon, liian kuuma ja muutenkin unet karkaa huolilta. Sit kun on väsy, ei mikään kiinnosta ja on tosi ärtynyt. Töissäkin pitää oikein tsempata, että saa pidettyä suunsa soukemmalla.Meen tänään vasta yhteen, ja pääsen ysin mais, niettä on aikaa nyt luritella tässä koneella.

 Harmi vaan että ei ole niin tuota jutun juurta...paitti nyt taas kun on tuo kuun vaihde niin Simply Knitting putkahtaa laatikkoon lähiaikoina :) Ihanaa ! Ja nää muutkin syksyspeciaalinumerot.

 Tein yhteen aikaan vaan puseroita, sitten alko huivi-poncho-kausi ja nyt taas puserot kiinnostaa. Odotan innolla sitä hetkee, kun ihastun villasukkiin. Se ois hyödyllinen innostus, mutta minkäs teet kun aina melkeen tulee vaan paritonta sukkaa.Paitsi niitä putkisukkia tykkäsin neuloo. Se on vähän mamman juttu pitää lapsensa sukissa :)

Mulla on kasa cokis-pullon korkkeja, meen ettiin netistä osoitetta mihin ne pitää lähettää että saa paidan. Koska t-paitoja ei ole koskaan liikaa, niinkuin ei lankaakaan.

Mukavaa viikonloppua!

     coca%20cola%201939B.jpg