Mun piti kirjottaa jo eilen mutta niin vaan meni kello yli puolenyön. Hyvää alkanutta vuotta vielä kerran meille jokaiselle.

Villasukan blogista jo aiemminkin kopsin ja naputtelin tän yhteenvedon, joten teen sen nytkin :

1. Mitä sellaista teit vuonna 2007, mitä et ollut tehnyt koskaan aiemmin? Ei tule mitään mieleen..Neuloin varmaan jotain uusia lankamerkkejä. No kävin Virtain Villassa missä en ollu aiemmin käyny.

2. Piditkö uudenvuodenlupauksesi, ja teetkö enemmän ensi vuodelle? Piti laihduttaa ja pitää kavereihin paremmin yhteyttä. No, laihduin välillä. Mutta lihoin taas syksyn aikana ja samalla hävisin Joonaksen kanssa tekemäni vedon. Pidin hiukan paremmin yhteyttä, mutta tosi huonosti kuitenkin. Hävettää. Tänä vuonna en lupaa mitään. Pienikin yritys molemmissa asioissa on kuitenkin suotavaa.            

3. Synnyttikö kukaan läheisesi? Pikkusisko sai Minjan ja Mira tyttövauvan... 

4. Kuoliko kukaan läheisesi? Isä.

5. Missä maissa kävit? Tukholman satamassa, olihan sitä siinä.

6. Mitä sellaista haluaisit vuonna 2008, jota puuttui vuodesta 2007? Kunnollinen mies. Pysyvä työpaikka. Aikaa neuloa ja olla kotona.

7. Mitkä vuoden 2007 päivämäärät tulet aina muistamaan ja miksi? 19.4. Minjan syntymä, 12.9. isän kuolema.

8. Mikä oli suurin saavutuksesi tänä vuonna? Välillä jo sängystä ylösnousu tuntui voitolta. Minjan kastemekko otti koville kun jäi hieman viimetippaan, mutta valmistui kuitenkin.

9. Mikä oli suurin epäonnistumisesi? Kömmin kaikki äijäjutut AINA

10. Kärsitkö sairauksista tai vammoista? Välillä ranteet kipeet, selkä on oikutellut viimeaikoina. Varmasti jonkinlainen masennus ollut syksystä lähtien. 

11. Mikä oli paras asia, jonka ostit? En ole ostanut mitään "parasta" mutta paljon kivaa.

12. Kenen käytös herätti hilpeyttä? Sisarusten lapset aina lohkasee jotain tai naurattavat vaikkeivat puhukaan. Kissat naurattaa joka päivä. 

13. Kenen käytös masensi? Pomo kovasti yritti masentaa mutta eipä juuri masentanut vaan enimmäkseen ketutti. Ei kai masentanut kukaan.  

14. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? Niin, herra yksin tietää mihin ne katoo...lehtiin ja lankoihin, roskaruokaan.

15. Mistä olit oikein, oikein, oikein innoissasi? Kissoista aina, Nekusta tietysti tänä vuonna. Revontulihuivista menin kanssa jotenkin sekasin.

16. Mikä laulu tulee aina muistuttamaan sinua vuodesta 2007? Ei mitään erityistä laulua. Ehkä Lauri Tähkä ja Elonkerjuu on jäänyt parhaiten mieleen. Sitten Whitesnaken tuotantoo on tullut kuunneltua.

17. Oletko
a) onnellisempi vai surullisempi? Surullisempi, ilkeempi, vihaisempi, väsyneempi, kettumaisempi, pettyneempi...kaikkea huonoa on tullut lisää. Samalla kuitenkin sisukkaampi ja itsevarmempi. No ei nekään välttämättä ole hyviä asioita.

b) laihempi vai lihavampi? Painan hiukan enemmän kuin vuosi sitten. Mutta painoin välillä vähemmänkin.
c) rikkaampi vai köyhempi? Aina yhtä peeaa, miksikös se siitä muuttuisi.
 
18. Mitä toivoisit tehneesi enemmän? Liikuntaa olisi voinut harrastaa. Olisin lukenut enemmän jos olisi ollut aikaa.

19. Mitä toivoisit tehneesi vähemmän? Tinttaroineen.

20. Kuinka vietit joulua? Kotona perheen kanssa syöden ja nukkuen.

22. Rakastuitko vuonna 2007? Ainakin luulin niin mutta ...luulo ei ole tiedon väärti.

23. Kuinka monta yhdenyön juttua? Yksi, mutta se kesti puoli vuotta.

24. Mikä oli suosikki tv-ohjelmasi? Pako, Lost

25. Vihaatko nyt ketään, jota et vihannut viime vuonna tähän aikaan? En vihaa-vihaa mutta sitä pomoa inhoan täydestä sydämestäni

26. Mikä oli paras lukemasi kirja? Sateenkaaren tuolla puolen, Okalinnut

27. Mikä oli suurin musiikillinen löytösi? Sami *ironista ja sarkastista naurua tähän*, ei vaan, hyvin se soitti ja hyviä biisejä...mä olen vaan vähän väsynyt nytten. No, ei kai niitä kummempia, kaikkia hauskoja löytöjä Tuupista varmaan.

28. Mitä halusit ja sait? Halusin muuttaa Tampereelle ja näin kävi.

29. Mitä halusit muttet saanut? Kunnollista miestä, lapsia tai pidempää työsuhdetta ( tai oisin saanu työtä pidemmästi mutten ottanut), rintamamiestaloa, pidempää tukkaa, vyötäröä :D

30. Mikä oli suosikkileffasi tänä vuonna? München oli hyvä, ja Amerikan Psyko rulettaa aina. Rottatouille oli mainio.

31. Mitä teit syntymäpäivänäsi ja kuinka vanha olit? Täytin 31 ja ulkoilutin Siniä ja neuloin muistaakseni. Voin tarkistaa sen tuolta tekstistä kyllä :)

32. Mikä yksi asia olisi tehnyt vuodestasi mittaamattomasti tyydyttävämmän? Voi, jos isä olisi vielä täällä...

33. Kuinka kuvailisit henkilökohtaista pukeutumiskonseptiasi vuonna 2006? Musta ja farkku, pipo päässä, saapikkaat. Armeijakuteita, oliivia, hameita. Villasukat.

34. Mikä piti sinut järjissäsi? Luulen et en ole ihan pysynyt järki päässä...no, perhe varmasti. Pakon edessä pystyy mihin vaan.

36. Mikä poliittinen asia herätti eniten mielenkiintoasi? Poliittinen asia...? Tehyn lakko oli varmaan tarpeeksi poliittinen. En oikeastaan kokenut sitäkään mielenkiintoiseksi vaan ihmettelin suuresti tapaa miten siinä toimittiin puolin ja toisin. Matti Vanhasen uudet silmälasit kiinnostaa aina, not.

37. Ketä ikävöit? Kissoja jos olin kotipuolessa, isää olin missä vaan, kunnollista miestä aina jos oli yksinäistä, Ollia, Ninaa, kavereita.

38. Kuka oli paras tapaamasi uusi ihminen? Minja tietysti <3 Ja näistä vanhemmista  tykästyin kovasti kesätyöpaikan Johannaan, joka on ihan mahtava tyyppi.

Sellaista jäi käteen viime vuodesta.

Picasasta klikkailin sitten virkkauksia, ompeluksia ja neulomuksia. Saattaa olla että jotain puuttuu, mutta en jaksa kaivella enää

 1177181.jpg

Näiden lisäksi kortteja ja muita askarteluita jonkinverran. Ja sitten jotain ufoja jotka saatoin loppuun mutta oli alotettu jo aikasemmin. Näkyy noita olevan tuossa ihan tarpeeksi, neulotut ja virkatut :

sukat 3 tossut 4 pipo 10 lapsen huppari 1 paita 1 tumput 9 huivi 14 mekko 2 baskeri 2 pannulappu 4 lapsen paita 1 nuttu 6 vauvanpöksyt 2 vauvanpipo 7 vauvantossut 2 bolero 1 kettupuuhka 2 takki 3 laukku 7 vaakatilkkuja nalle 3 Ollille kaksi asukokonaisuutta kettumaskotti 1 hahtuvapöksyt 3 rannekkeet 4 torkkupeitto 2 kastemekko 1 kruunu 1 hihaton huppari 1 kissanpaita 2 kissanpeitto 1

Sitten ne ommellut näkyy tuossa kuvassa kanssa mutta en jaksa luetella, eipä niissä ihmeempiä.

Uudella kameralla saa kivoja kuvia kun on muitakin vaihtoehtoja kuin kaksi erilaista salamaa ja ei salama. Otin kynttilänvaloasetuksella Nekusta ihan kivan kuvan

 1177178.jpg

 Ja toisen Nekusta ja huopuneista jänöistä ( ihan kuin emo ja poikaset :) )

 1177179.jpg

Leveyttä lähti enemmän kuin pituutta.

Uusi vuosi vaihtu rauhallisesti ja nukuin jo kahden maissa, ei vanha jaksa. Tänään pesin pyykkiä ja katsoin telkkaa, nukuin päikit, Nina soitti, neuloin hiukan sitä Sinin arvaamaa takkia...

Ja nyt, otahan tästä pala kakkua, hani

       1177228.jpg

Jos olinkin 17-vuotiaana kauneimmillani niin näin 32 -vuotiaana voin todeta vain viisauteni ylittävän kauneuteni ;) Juhlin kotona kissojen ja Elfinin seurassa.

Tapaamisiin.