Ensimmäiset keski-iän merkit ;) alkaa ilmeneen minussakin, kuuntelin viikonloppuna Katri Helenan Syysunelmaa ja tänään Finlandersin Mitä sulle kuuluu. Monta, monta  kertaa. Syytän työpaikan iskelmäkanavaa tästä! Ja osittain sitä että haahuilin netin hääsivuilla ja siellä oli immeiset kertoneet häävalssejaan / musiikkejaan, ja tuo Syysunelma oli siel mainittu. Kaunis kipalehan tuo, kauniit sanat.

No mutta *iloisesti yllättynyt* ! :D Kiitos respektive -kysymyksiin liittyvistä vastauksista, ja tietysti muistakin kommenteista. Nyt tiedän mitä se respektive tarkoittaa. Mutta edelleen hieman hämmästelen MIKSI sitä käytetään siinä kohtaa. Mutta se on varmasti yksi näitä ruotsinkielen kiemuroita joita en koskaan voi ymmärtää :) Niitä on monta, uskokaa pois. Mielessä pyöri vain englannin respect ja en päässyt siitä irti millään... Kiitoksia AijaV, Taina ja Maartsi vaivannäöstä kun viitsitte selittää, yritin netistä kaivella mutta näin järkeviä selityksiä en sieltä löytänyt.

Huivien optimaalinen määrä lienee henkilökohtainen asia. Mää osaan perustella ( selitellä :D ) oman huiviarkistoni kahdella kohdalla.

1. Huivi on erittäin kiva neuloa. Ehkä kivoin neule ikinä. Vain yksi kappale ( ei mitenkään voi jäädä parittomana kopan pohjalle ) ja ei mitään saumojen ompelua. Muotoja, mallineuleita kymmeniä mahdollisia. Hapsuilla, tupsuilla tai ilman. Pitsiä tai sileetä, joustinta, raitoja jne. Joka vuodenaikaan voi neuloa omansa, modernin tai romanttisen. Ainoa miinus on pingottaminen, jos joku vois tehä sen puolestani, neulosin niitä vielä enemmän.

2. Huiveilla saa väriä omaan pukeutumiseensa. Jos mun lempivärit sattuu oleen musta, harmaa, valkonen ja ruskee niin en ihan ekana ala punasenkaipuuseeni ostamaan takkia. Punanen huivi ajaa sen asian varsin hyvin. Saan olla mustissani, mutta samalla jotain väriä löytyy kans. Mulla on kaikenvärisiä huiveja, mutta kaikista kivoimmat on vaaleita tai valkosia ja pitsiä.

Ainoa miinus tässä hommassa on se että missä niitä kaikkia säilyttää. Mulla ne on vaatekaapissa. Haluan aina sen perimmäisen :)

Töissä oli tänään ylimääräsiä syöjiä ja se tarkoitti noin puoltoistakertaista työmäärää normiajassa. Oli siis kiire, niinkuin kaikilla muillakin. Kunnialla kuitenkin selvittiin. Seuraava työpäivä mulla onkin 28. eli nyt on viimeiset pidemmät vapaat ennen loppuvuoden kestävää putkea. Tosin olen luvannut mennä töihin jos joku vapaallani sairastuu. Joskus alkukesästä kirjoittelinkin täällä työkaveristani jolla epäiltiin melko vakavia juttuja terveydentilassa. Nyt enskuun alussa hänet leikataan, onneksi kaikki möykyt oli hyvälaatusia koepalojen mukaan. Niin sekin asia kääntyi parhain päin. Onneksi, nuori nainen kyseessä, ja kyllähän tuo terveys vanhemmallekin tärkeä on, jokaiselle. Töissä poksautettiin  tänään kuohari kun tulokset tulivat. Kyllä, kiireestä huolimatta aloimme ryyppäämään työaikana ;)

Vapaani meinaan viettää siivoten ja järjestellen. Ja neuloen ja virkaten, ja kuvia ottaen jos sattuu aurinkoinen päivä. Äidin nuttu on alkutekijöissään vielä, eilen ehdin tämänverran

1250617310_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Neulon sileen osuuden kolmosella ja pitsin nelosella. Kyllä se tässä varmasti viikonlopuksi valmistuu, jos saan olla kotona.

Neulonnasta huolimatta myös patalappuja olen virkkaillut ja virkkaan varmasti edelleen. Tuli mieleen että litteenä juttuna se on helppo postitettava joten voisin postittaa sellaiset kolmelle naiselle kiitoksena avusta, varmaan arvaatte ketä naisia tällä nyt tarkoitan :) Joten jos patalappu kelpaa niin osoitteeseen wtp miuku jippii piste fi osoitetiedot, muutama lempiväri ja pari lempiasiaa, josko saisin koottua niillä vinkeillä kivan patiksen. 

Joo joo Maartsi, pupuja pupuja :D

1250618470_img-d41d8cd98f00b204e9800998e