Mikä päivä, en ole saanut tehtyä mitään. Paitsi siivosin ja pyykkäsin. Mutta ei mitään kivaa! Mustan takin eka hiha on melkeen valmis sentään. Mutta muuten niin laiska päivä ettei tosikaan.

Kyllä, Södera-sukat olisi hienot, mutta ne on tehty Kotiväelle ja mulla on sitä Sukkista, ei oikein tiheydet passaa :) Mutta hienot ne olisi. Ullan tarjontaa kattelin kanssa mutta polvipituista pitsiä ei oikein ollut sielläkään. Ehkä teen sitten peusohjeella ja vaan neulon jotain pitsiä johonkin kohtaan, ei kai siihen sen enempää ohjetta tarvita ... Päätän sit kun Hamsterointi alkaa oikeesti, pitsimallejahan löytää aika helposti, sellasia sopivia.

Strömsöössä ei ollu mitään kivaa tänään. Ihan pilalle menny sekin ohjelma, puol tuntia vaan ! Sitä siikanäkkäriä mäkin tahtosin... Mietin jos huomenna leiposin sitä mutakakkua, sellasen ihan pienen vaan, puoli annosta tai jotain. Ei mene nyt oikein hyvin tää, ei maistu ananas enää niin makeelle kuin aluksi, alkaa tekeen suklaata mieli jatkuvasti...Mustikalla tai ilman :) Mutta pinnistelyä, pinnistelyä.

Selasin noita ulkomaisia käsityölehtiä. Löysin yhden takin mikä olis aika jänskä. En tiedä osaanko tehdä sen, mutta meinaan yrittää. Otan sen sellaiseksi pääprojektiksi Hamsterikuukaudeksi. Tosin mun pitää ostaa muutama kerä lankaa sitä varten. Ei siitä nyt tämän enempää, ettei jää sitten tekemättä. Mutta ajattelin et jos sen neulon ja ne sukat, ja sydänhuivin ja sit ehkä jotain pientä, niin ne saa riittää Hamsterointiin. Ehkä muutama pannulapun virkkaus...Will see.

No, nyt telkan ääreen tuon kutimen kanssa, moi moi.