Viimeisimmän naputtelun jälkeen olen ollut suoraan sanottuna tuli hännän alla. Vedin viimeisestä kutimesta puikot irti noin puolituntia sitten. Aamulla vielä muutaman paketin kääriminen ja olen valmis. Kaksi  pipoa olisin vielä neulonut, mutta enää en uskalla alottaa. Voihan niitä antaa sitten pitkin talveakin, kun rauhassa niitä neuloo.

On niin paljon kertomista punatulkun metsästyksestä olutpulloihin, mutta se saa jäädä joulun jälkeen, ehtiihän tuota. Samalla sitten laitan kuvia noista paketeista, voisin muutaman laittaa jo nyt mutta en millään jaksa.

Olen kyllä tosi väsähtänyt ja ranteita pakottaa. Muistuttakaa mua ensi syksynä että en alakaan neuloon jouluksi mitään enää viimehetkillä. En ole ehtinyt paistaan pipareita tai torttujakaan, glogiä join Siivikkalassa mutta sen jälkeen en ole ehtinyt. Tänään oisin menny kaupungille sitä kittaamaan muutaman lasillisen mutta en kehdannut ottaa kudinta mukaan, ja ilman ei ollut menemistä :)

Kiitän tuhannesti saamistani joulutervehdyksistä niin kommenttilootaan, meiliin kuin kotia asti kuljetetuista ! Ihania yllätyksiä <3

Nyt menen nukkumaan ja aamulla paketoin ja pakkaan lahjat ja hahtuvat sun muut mukaan ja lähden kotiin joulunviettoon. Vuodatuksen kuvahommeli ei näköjään pelaa, joten bloggaan sunnuntaiaamusta vielä pikkasen. Moikka.