Eli kyllä taas on katseltu telkkaria. En tiiä tykkäsinkö, tykkäsin kai. Pitkä se oli kuin näläkävuosi, mutta katselin kuiteskin. Ja eilen vielä Perhosvaikutuin , vaikka olin katellu aiemminkin, se on sen verran hyvä. Vaikka en niin Ashtonin perään olekaan :)

Hyi hemmetti sanon tilkkupeitosta.Päättelyä ja yhteenneulomista :( Kolme palaa on kiinnittämättä. Mietin jos en teekään reunoja, vaan neulon raitasen takakappaleen siihen, kun tuota lankaa jäi ihan kiitettävästi. Niin sit ei tarvi reunoja ollenkaan. Funtsimista.

Tumput huopu sopiviksi kerralla. En tajua mitä virkaa sillä halkiolla on ranteessa, pitäis kai kääntää kaksinkerroin. En perusta oikein. Käännän sen varmaan "sisävaraksi" ja laitan siihen jäävään halkioon napin ja renksun. En tiedä vielä. Kuvista sitten näkee paremmin, ja niitä on luvassa torstaina.

Pikkuveljen pitäis päästä sorsastaan, ja Nelli haluaa mukaan. No Nelli tarttee sellasen huomioliivin, ettei vaan käy köpelösti. Löysin jopa ihan oikeat kaavat ja ohjeet Suuri Käsityölehdestä. Sain sitten mittoja puhelimitse,ympärysmitta 82 cm ja niskasta taaksepäin lähtevä pituus ainakin 30 senttiä , kaulanympärys 51 cm ja rinnanleveys 81... Kiinnitys pikalukoilla (?) että saa nopeesti päälle ja päältä pois. Ja liikoja ulokkeita ei saa olla, ettei jumitu kiinni minnekään puskissa rymytessään. Niin, Nelli on siis koira :) Jos siis mietit et millasta eeteetä siellä oikein on mittailtu. Meen huomenna kattoon onko paikallisessa kangaskaupassa sopivaa kangasta. Mulla ois kahdet oranssit työhousut, mutta en raaski leikkoa niitä, kun kuitenkin pidän niitä sillon tällön.Kyllä tuolta varmaan jotain löytyy.

Olen lukenut Dan Brownia taas, Enkelit ja demonit. Olen päässyt yli puolenvälin, on ollu aika tiukassa tuo lukemiseen käytettävä aika. Mutta hyvä kirja on tuokin.

Armeijanvihree (siis kurkkusalaatin värinen) pikkuhuivia on neulottu nyt kerän verran. Käyn kattomas oisko sitä lankaa lisää kun ehdin. Nyt se on vielä vähän turhan pieni.Jos lankaa ei löydy enää, se saa jäädä sellaiseksi kuin on.

Aloitin myös pätkävärjätylle huiville kaveriksi pipon. En ole tehnyt sitä paljoakaan vielä. On pikkusen hakuammuntaa kun tiän millasen haluan mut mulla ei ole ohjetta siihen, kuinka ollakaan.Tumppuohjeen olen löytänyt, mutta mun piti tietysti alottaa tuosta piposta.

Eilen illalla naapurin kissa näkyi istuskelevan rakennustelineillä. Olisi ollut hauska nähdä, kuinka se oli sinne taiteillut. En nähnyt myöskään telineeltä poistumista.Otin kuvia, kun kökötti siellä niin hassusti.

Ostin eilen Me Naiset, kun oli tarjouksessa ja aiheena mm. syksyn muoti. Jaa-a, ei mitään kauheen kiinnostavaa neuleiden suhteen.Omituisia roikkuvia systeemejä. Yksi kiva villatakki näkyi aiheeseen liittyvissä kuviassa.

Tutkin eilen Aino-takkia. Siitä tulee liian iso. Mietin jos puran sen ja teen uudestaan pienemmän. Liian iso vaate ei ole kiva päällä, varsinkin jos siihen survoo jotain toppatakkia päälle. Liikaa makkaroita, ei kivaa. En ole tehnyt sitä vielä niin paljon että ei raaskis purkaa, takakappaleen kainaloihin asti. Pitää miettiä.

Tekis mieli Tuuriin, kun en ole aikoihin käyny. Pitää mankua torstaina, jos joku innostuis lähtemään.Palkkapäiväkin silloin vielä, voisi ostaa jotain mukavaa ja käydä muuten vaan pällistelemässä Keskisen viimeset keksinnöt. 

Huomenna mulle tulee vieraita, yritän kuitenkin ehtiä koneelle iltapäivällä töiden jälkeen vähän kirjoittelemaan. Tämä ilta tosin taitaa mennä siivotessa, mutta kai sitä edes jotain saa neulottua.

                                 Ballerina vest

Nelli voisi haluta vapaa-ajan asukseen jotain tämmöstä. Or not :)

By-bye!