Niin sitten ei pääse Hemtexin ohitte kun siellä näkyy kyltti "70 % ale". Kaikki mitä ostin on toki tarpeellista. Tai jos ei niin tarpeellista niin ainakin kivaa :) Tyynyjä, ihania pallosia. Mietin et pitäskö mun hakee ne muutkin värivaihtoehdot just for fun. Ikinä tiiä koska sirkuksen perustaa :D

 856309.jpg

Tätä tarjotinta kattelin jo kesällä et hauska mutta täysin tarpeeton. Nyt alessa se oli enää hauska. Ja drinkkitikkuja, siniset on sudenkorentoja ja punaset perhosii...Don't ask me why, mun oli vain pakko ostaa. Voihan niillä tehdä vaikutuksen lapsivieraisiin, jos tarjoilut muuten on pelkokerroinluokkaa...

 856313.jpg 

Hain myös vanua Annin synttärilahjaa varten. En tajua minne mä jemmaan kaikki vanut, koska en löydä niitä mistään. Olen puolen vuoden sisään ostanut varmaan kolme pussia sitä. Menikö ne muutossa kotipuoleen, ei tietoa. Onneksi se kuitenkin on suht edullista niin raaskii ostaa sitä. Laitan kuvaa siitä illemmalla, jos muistan. Siis lahjasta, en vanusta ;)

Muuten käsityöt ei ole edistyneet, en kerta kaikkiaan ole ehtinyt. Oon nukkunut ihan hirveesti, mitä lie univelkoja, ja sitten siivosin kämppää ja vaihdoin järjestystä hiukan. Netissä roikkunut yms. Viime yönä unet jäi tosi vähiin kun jännitin uutta työtä. Se meni kuitenkin ihan hyvin, ja ihmiset oli mukavia. Lienevätkö sitten vieraskoreita näin ekana päivänä ;). Bussissa istun noin vartin suuntaansa. Pääsen ihan talon edestä bussiin, ja perillä kävelen alle kymmenen minuttia, ihan jees.

Eilen oli sellanen normisunnuntai taas pitkästä aikaa. En muista koska oisin ollu sunnuntain kotona, koko kesä meni töissä sunnuntaiden osalta. Tai ainakin tuntuu siltä. Mutta eilen, ah, mikä sunnuntai !

 - Motsarella ( kieltäydyn kirjottamasta mozzarella ! ) pitsaa

- Kokista

- Irtokarkkeja

- Neulomista

- Strömsö !!!! ( Olkoonkin vaan vanhoja pätkiä. Missä oli tekstitys ? Alko särkeen päätä kun piti ymmärtää ruotsia niin paljon )

Nekuttajan kanssa oli kuitenkin ihan viihtysää

 856320.jpg

Tuo kirja on muuten luettu ja siitä on tykätty, oikein hauska oli :)

Sillon kun kävin viimeksi Indiskassa, hiplasin verhojen lisäksi syksyn uusia neuleasusteita. Oli hauska paloista koottu virkattu baskeri, sitten rannekkeet ja pipo missä sitä aaltoilevaa pitsineuletta ( Misty Garden -huivissa sitä samaa tais olla...) ja en tietysti ostanut vaan aattelin et mun Kid Mohaireista sais sellasia, sitä on kuitenkin kolme kerää. Voisin tehdä sen kolmiohuivin sitten myöhemmin...

Kolmasnainen, joko teillä on tavarat pakattu ? Eikös ole aivan ihanaa muuttaa ??? :) On, kunhan se ei tapahdu liian usein.

Nallu, niin samaa aattelin kanssa, eihän sitä päällepäin tiiä millanen toinen ihminen voi olla. Tosiaan, mäkin olin niin pelottavasti pukeutunut, farkut ja sininen t-paita, onneksi eivät huomanneet mun lenkkarinnauhoja :D

Eurokankaassa tänään sain ompeluinspiraation vihreestä kankaasta. Voi olla, että loppuviikosta täällä taas riidellään Brotherin kanssa :)

Mutta nyt vanuttaan, moi.