Ei mitään oivalluksia otsikoiden suhteen, ei jaksa tänään. Niettä päivää vaan taas täält metsien siimeksist :)

Laitoin justiin uusintatoiveen Maikkarille tästä sarjasta....Kuka muu muistaa ? Tykkäsin siitä hirveesti. Costas Mandylor on niiiiiiiiiiiin..... vilkaskaa itte :)

No niin, hihoja on nyt tehty sit kymmenisen senttiä. Eilen mietin siellä lankahyllyllä et ostanko kerän ruskeeta pätkävärjättyä Isoveikkaa rannekkeisiin ... mut sit mietin et voisin ostaa sitä Ainoa takkiin, kun ennemmin tai myöhemmin mun on tehtävä se. Ja sellaset rannekkeet neuloo paris tunnis ihan tuosta vaan. Mietin sit et minkä värisen teen takista ja päädyin siihen ruskeeseen. Ostin kaksi kerää et pääsen alkuun. Eilen sit kun puuduin noihin hihoihin aattelin et kokeilen vähän sitä takkia ja neuloin takakappaleen resorin. En tiiä tuleeko liian iso siitä, oisin ehkä voinut valia kokoo pienemmän, mut toisaalta kiree takki on kamala päällä kun paljastaa jokaisen makkaran. Mutta nyt siis vihree takki ensin ja sit ruskee. Piste.

Ainoa on kyllä ihan mukava neuloa, vyötteessäkin tosin jo mainostettiin et nypyille menee mut katotaan nyt sit. Aloin tekeen sitä takkia ihan ohjeen mukaan, jätetään pitsit ja palmikot toiseen kertaan ( pooloon ).

Onneksi on jo torstai, ja viikonloppu on vapaa, enää nää kaksi päivää pitää tupeksia. Ei kiinnosta nää iltavuorot, ei koko homma oikeestaan yhtään. Mutta minkäs teet, et mitään...

Reetta-rievulla on tänään nimppari, onnea onnea ! Mamma, veikka ja sisko onnittelee...:)

        123242.jpg

Tänään tuleekin Lostin tilalla Traffic, meinaan katella, vaikka itse elokuvasta en perustanut juurikaan. Ja Teharin ja Sinkkuelämää... Täydelliset naiset sais alkaa jo ! Nih.

Ei ole oikein mitään jupistavaa, kun mitään ei oo oikein tullu tehtyä. Joo, siivosin ja siivosin eilen, kaikki tietää miten se tapahtuu niin ei siitä sen enempää...

Huomisiin taas, ciao !