Pimeetä, niin pimeetä aamusta lähtien.

Hyi, en taaskaan muistanut kuinka rumaksi Huopanen huovuttuu, rumaa kokkareista möykkymöykkymöykkyä :( Tässä on kuitenkin pienet balettitossut joista puuttuu vielä nauhat ( en varmaan lähde ulos niitä jostain ostamaan )

 2109827.jpg

Mietin jos painasin niitä silitysraudalla vielä märän rätin läpi. Jos ne hiukan tokenis. En ikinä osta Huopasta koskaan enää. Noista olis tullu ihan kivat jos tulos ois tasanen. Saatan kokeilla valkosesta hahtuvasta vielä kun ennätän.

Tumput taas huovuttu oikein nätisti ja tasasesti

 2109828.jpg

Kustoo - pipokin valmistu nikottelematta, Naviaa oli tosi mukava neuloa. Ja tää malli on kiva. Valkoinen ( Nallesta ) siirtyi joulupakettiin ja tää harmaa jää mulle.

 2109830.jpg

Joulukalenterista. Niina, se malli ei ole mistään kopsattu. Selitin asiaa jo eilen mutta nyt uudestaan eli näin yhdessä blogissa tämmösen maskotin, siis pienen ja kankaasta ommellun. Musta se oli hauskannäkönen ja mietin et tuonhan voisi neuloakin...ja neuloin sen isompana hiukan muunnellen  ja kirjotin samalla ohjeen.

Se ei ole norsu eikä kissa :) Ja jos joku huomaa virheen niin kertokaa ...en tosiaan tiedä onko se aivan oikein.

Tosiaan, pimeä päivä eikä mikään huvita. Tein leipätaikinan ja keitin hernesoppaa....so boring. Jalka- ja yölampusta suhahti polttimot joten mulla ei oo kuin kattovalot nyt, ei ainakaan mustaa neulota tänään, kyllä niin hämärää on. Pesin petivaatteita ja syksytakkeja, siivosin vessankaapin...

Nää tämmöset työttömyyspäivät tekee mut sekopäiseksi pikkuhiljaa. Viikonloput menee kyllä mutta nää arkipäivät on ihan arsesta. Ja mua huolestuttaa kun sanottiin et tulee uusi lama ja työttömyys lisääntyy, niin jos ei sitä duunia saa sitten ollenkaan jatkossakaan....ja toisena hetkenä mietin et kyllä sitä jostain löytyy. Ja surffasin netissä ja ettin sellasia paikkoja mihin voi jättää avoimen hakemuksen vaikka mitään paikkaa ei oliskaan auki. Ja naputtelin sellasia.

Toisaalta, mä otin lopputilin vakipaikastani kesällä 2002 ja sen jälkeen se on ollut enemmän tai vähemmän tätä samaa ( opiskelua ja työpätkiä ) ja aina oon pärjänny ja löytäny töitä ennemmin tai myöhemmin. Joten kyllä ne jostain taas ilmaantuu. Vähän sellanen masis...jos olis aurinkoinen päivä niin mielikin olis paljon positiivisempi.

Vaikka tulot onkin nyt hieman alakantissa niin onneksi tuota lankaa on kuitenkin niin että se ei ihan heti pääse loppumaan!  :D Tässä onkin yksi hyvä pointti siihen ettei kannata lankaostoistaan kantaa huonoa omatuntoa. Silloin kannattaa ostaa kun on tsäänssiä, koskaan ei tiedä milloin maailman kassa romahtaa, ja neulottava on sittenkin... :) Ja sit kun mä olen noi lankani neulonut, voin tuhota kangasvarastoni, kaameen kasan rautalankaa, kaikki helmivarastot ja paperiaskarteluvärkit :)

Ja sitten siirtyä käpylehmien tekoon.

Iloisella mielellä, vaikkakin hiukan haparoiden,
hyvää käpyvuotta toivoen ;)
mukavaa viikkoa toivotellen 

Teppo :)