Aloitin tän bloggaamisen ysiltä mutta vasta nyt saan kirjotettua tänne jotain. Oli tässä kaikkee muuta, testien tekoo ja blogien selailua ja puhelimessa roikkumista. Ei malttanut ja ehtinyt. Mutta nyt sitten !

Ompelin eilen nää housut, paitsi lahkeita en kääntänyt kun en tienny kuinka pituset pitäs olla. Käänsin ne sit tänään. Vyötärökuminauha on ompelematta paikalleen kun pitää kokeilla niitä ensin

 372363.jpg

Vyötäröllä on lisäksi nyöri, eipä se tuosta erotu.

Takkiosuuden ompelin tänään. Tasku tuotti vähän ongelmaa, mutta sain sen sitten ihan suht jees tuonne lipan alle

 372359.jpg

Huppu oli kivoin ommella. Tää ei ollu niin vaikeeta kun kuvittelin. Ilman taskua ja saumurilla näitä ompelis päivät pitkät. Nyt meni hirveesti aikaa kun siksakkailin ja ompelin suoralla kaikki saumat ja reunat. Mutta nyt ne on siinä, toivottavasti ovat oikeenlaiset. Otan huomenna kuvan niistä veikan päällä, jos suostuu.

Hamsteroida ehdin hiukan

 372348.jpg

Huivin toinen pää on aloitettu kanssa, sitä on kuuden sydämen pituudelta. Meinaan neuloa niin pitkästi kuin kerästä riittää noita puolikkaita vuorotellen ja sitten yhdistää. Tykkään tuosta kuviosta, se on helppo ja jäi tosi nopeesti mieleen. Noita voisi neuloa vaikka minne. Kastemekkoon ne sopisi oikein hyvin.

Ullan K-18...Olin mesessä eilen ja linkkasin sen yhdelle miehenpuolikkaalle et mitäs tykkäät, olisi kuulemma hyvää neuletta pilkille lämmikkeeksi. Miksei :) Saapi nähdä pääseekö mikään puikoille asti, mutta hilpeetä tavaraa oli ja koko hommelin ulkoasuun oli panostettu, onnittelut suorituksesta tekijöille.

Telkkaa ehdin katseleen, imuroimaan, lukeen vähän lehtiä...en nyt mitään niin tähdellistä. Ristiselkä on ompelusta kipee, tulee varmaan jännitettyä itseensä sen verran, että selkä kipeytyy. Mutta kyllä se siitä, pitää mennä köllötteleen.

Huomenna yritän hamsteroida ainakin tuon huivn ja ehkä jotain muutakin, tänään ehdin niin harmittavan vähän. Pitää nyt katsoa mitä saa aikaiseksi.

Mun pitää mennä nyt nukkumaan, kun kello on jo näin paljon, hyvää yötä !