Ruokapöytä on väärällään kutimia, valmiita ja keskeneräsiä. Siellä on pari virkkuuta, jotain huopunutta, jotain huomista pyykkitupaa odottavaa ei-vielä-huopunutta. Siellä on kangasta, kartonkia ja kimalleliimaa. Siellä on helmiä, huopaa ja nuppineuloja. Kasoittain käsityölehtiä, monisteita, lahjapaperia, osoitekirja, teippiä, kyniä, suklaata, kaksi kissaa ja leluhiiriä. Siellä on lankakaupan muovipussi ja tyhjiä pilttipurkkeja. Siellä on nauhoja ja narunpätkiä.


Siellä jossain on myös television kaukosäädin, murr !!!

Viimeistelyviikonloppu edessä, kaikki mikkä on kesken mutta vain vähää vaille valmiita saatetaan valmiiksi ja mitään uutta ei saa alottaa. Mitään kesto-ufoja en ole kyllä ottanut ohjelmistoon...ne saa vielä odottaa.

En oo saanu mitään soittoa sieltä työpaikasta. Sano että soittaa perjantaina ja ilmottaa. Käsitin että soittaa joka tapauksessa mutta ilmeisesti tarkotti että soittaa sille kuka valitaan. Eli mua ei valittu, mutta kuten sanoin niin ei se mitään, ei se ehkä ihan mun juttu olis ollukaan. Toki olisin menny jos olis valittu. Kyllä se tästä ennemmin tai myöhemmin.

Kissat sai kaupasta tänään uusia lemmikkejä

 2102069.jpg

Piki ja Indy tuppaa syömään nää mutta meillä ne ei oo aiheuttanu mitään hankaluuksia *koputtaa puuta*. Anyway, kissoilla oli hyvä päivä, saivat myös seitiä vkl:n kunniaksi.

 2102071.jpg

Ei mullakaan mitään valittamista sinänsä :)

Nyt mä taidan naputella vähän blogiin ohjeistusta ja ajastaa ne jutut ilmestyyn joulukuun päivinä 1.-24. :)

                                            2102109.jpg

Eikä sitten muuta paitti  :


                                                            Teijan ploki

                                             Vinisink touses -viikonloppu

Ruokapöytä ovväärällään kutimia, valmiita ja keskeneräsiä. Siällä on pari virkkuuta, jotain huapunutta, jotain huamista pyykkitupaa orottavaa ei-vielä-huapunutta. Siällä onnääs kankasta, kartonkia ja kimalleliimaa. Siällä onnääs helmiä, huapaa ja nuppineuloja. Kasoittain käsityälehtiä, monisteita, lahjapaperia, osotekirja, teippiä, kyniä, suklaata, kaks kissaa ja leluhiiriä. Siällä ollankakaupan muavipussi ja tyhjiä pilttipurkkeja. Siällä onnauhoja ja narunpätkiä.


Siällä jossain ommyäs television kaukosäärin, murr !!!

Viimestelyviikonloppu eressä, kaikki mikkä onnääs kesken mutta vain vähää vaille valmiita saatetaan valmiiksi ja mitään uutta ei kumminkaan saa alottaa. Mitään kesto-uvoja en okkyllä ottanut ojelmistoon...ne saa viälä orottaa.

En oo saanu mitään soittoa siältä tyäpaikasta. Sano että soittaa perjantaina ja ilmottaa. Käsitin että soittaa mikä tapauksessa mutta ilmeisesti tarkotti että soittaa sille kuka valitaan. Eli mua ei kumminkaan valittu, mutta kuten sanoin niin ei kumminkaan se mitään, ei kumminkaan se ehkä mahrollisesti ihan mun juttu olis ollukaan. Toki olisin menny jos olis valittu. Kyllä se tästä ennemmin tai myöhemmin.

Kissat sai kaupasta tänään uusia lemmikkejä

 2102069.jpg

Piki ja Inty tuppaa syämään nää mutta meillä ne ei kumminkaan oo aiheuttanu mitään hankaluuksia *koputtaa puuta*. Anyvay, kissoilla oli hyvä päivä, saivat myäs seitiä vkl:n kunniaksi.

 2102071.jpg

Ei kumminkaan mullakaan mitään valittamista sinänsä :)

Ny mää tairan naputella vähän plokiin ohjeistusta ja ajastaa ne jutut ilmestyyn joulukuun päivinä 1.-24. :)

                                            2102109.jpg

Eikä sitten muuta paitti :Täällä voi kääntää tekstinsä tampereeks, nääs :)

Iloista viikonloppua !