Voi ei, Ollin pöksyistä tuli aivan liian lyhyet :( Paitariepu sentään sopi (kolme oikein, yksi nurin) joustavana päälle. Ei kuulemma pipoa vaan lippis, sehän pitää siis virkata. Enhän minä tänään ehtinyt.

Olli nökötti sängyllä pelkässä paidassa ja sillä aikaa kun etsin kameraa oli Olli kadonnut vessan patterin päälle istumaan. Ei mitään kuvia paljaspyllyisestä karhusta!

Mamma näppäränä vetosi Aku Ankkaan ja naps!

 759073.jpg

Josko huomenna saisi aikaiseksi sopivia asusteita. Ja ne housut.

Joopa joo, on siellä näköjään oikeinkin arvattu. Siis tämähän oli tosi vaikea tämä kuva-arvoitus :) 

Töissä oli kammotus-päivä. Siis ei me alettu rähjään vaan asiakkaita oli hirveesti joten oli kiire. Jäin vielä ylitöihinkin, en voinu jättää kavereita sen peen keskelle, ei ne ois päässy koskaan sieltä kotio. 

Huomenna saa sitten häärätä kotona ja keskittyä käsitöihin, ihanaa ! Ehtiskö sitä jopa rääpimään ompelukoneen kanssa, ei tiiä...Suunnitelmia kyllä olisi, ja ommeltavia asioita. Ongelma on vaan siinä että pitäs saada ittensä aikasin sängystä ylös, mielellään lähempänä ysiä kuin kahtatoista, että ehtis kaiken. Ei osaa mennä nukkumaan heti kun tulee töistä, on silleen ylikierroksilla. Siks unta piisaa niin pitkään.

Tekis mieli lukee nyt jotain mut kotona ei ole mitään kivaa kirjaa. Taidan painella huomenna kirjastoon ja etsiä niitä teiän vinkkaamia kirjoja. Tein noista saamistani lukuvinkeistä oman sivun niin näen sieltä ne, tahtoo muistilaput kadota tässä talossa :) Niettä jatkossakin saa vinkata noista kirjoista... Mietin jos tekis oman sivun/listan kirjoista mitkä on lukenu mutta en mä taida...Mulla muutenkin noi galleriat ja lankaostot päivittämättä :D

Kello on ihan hirveen paljon, meen pötköttään. Huomenna kuvaa sukan vaiheesta, moi.