Tälläkertaa me tultiinkin hyvin juttuun työkkärin tätin kanssa.

 Sain vähän asioitani eteenpäin, ja sain sellasia asioita selville mitä en ole tähän asti tiennyt. Ja ilmottauduin "työ- ja koulutushakuvalmennukseen". No, samaa työnhakua ja suunnitelmien tekoa se on, mutta ompa edes jotain. Se alkaa 23.4. ja loppuu 20.6. ja sillä välillä on 20 päivää sitä kurssia. Kahdeksan ekee per päivä siitä nettoaa, ja päivärahat pyörii normaalisti. Se on ihan jees, mehujäätelönsaanti on varmistettu :) Toki toivon että saisin oikeita töitä, mutta onhan tuo kurssi jotain vaihtelua tähän kotonalorvimiseen. Pitää herätä aamulla seiskalta ja kammata hiukset, mua vähän jännittää osaanko enää... 

Työkkärin jälkeen lorvin kirjastossa. Uudessa Annassa ( vai Dekossa, vai Avotakassa?????)  oli juttu jonkun Indiska -pomon kodista, oikein kiva ja kodikas. Vaalea, mutta kuitenkin väriä näistä Indiskan kamoista. Annan horoskooppikin oli aika kiva, kauriille se sanoi näin : " Tiedossa on luova viikko. Ehkä haluat muutoksia kotiisi. Jollakin on romanttisia aikomuksia sinun suhteesi. Ole muutama askel edellä, jos haluat välttyä näiltä aikeilta ." Luova viikko...no, neulominen on aika luovaa. Jos jotain muutosta niin kyökkiin joku kiva matto. Saako muuttaa koko kodin? Vaikka Tampereelle? Romanttisia aikomuksia...Mitäs nyt !!!! Pitääkö mennä kippolaan perjantaina???? Ei pysty, kun meen kotipuoleen lauantaina. Mun täytyy pitää mese auki. Ja ei, en halua välttyä näiltä aikeilta, kiitos. Ei mitään askelia edellä vaan päinvastoin voisin jopa peruuttaa... :) Jättekiva.

Samos on purettu. Ja hänestä tulee pitkähihainen paita sileetä neuletta. Kirjon siihen jälkikäteen sitten parit jutut. Olen suunnitellut tämmöstä paitaa ehkä kaksi vuotta. Samoin mulla on se yksi t-paita mielessä, mut en tahdo valkosta siitä. Mutta sekin pitää tikuttaa kesäksi. Ehkä beige-ruskean...tai jotain. Mutta Samos nyt puikoille. Ja mun yllärineulomus  meni purkuun kun katoin et vääränkokosta tulee. Ja en tiedä teenkö pienempänä vai teenkö jotain muuta, tai teenkö mitään.

Paidan alku ja kirjastosta lainattu lukeminen. Mulla on aika synkkiä nää kirjat... Jos tiedät jonkun kivan kirjan niin vinkkaa mulle, oikeesti !

    507201.jpg

Kissat eivät tykänneet mämmistä. Ei kylmänä, ei lämpösenä, ei maidolla, ei ilman. Rasmus kokeili käpälällään ja sen jälkeen raapi laminaattia ja yritti peittää kuin hiekkalaatikolla ikään. Minä tykkäsin, kylmänä ja rasvatonta maitoa. Piimä+talkkuna+puolukka+sokeri -yhdistelmäkin houkuttelis, nam.

Kestosuosikkien (eli ufojen) lisäksi siis nyt (aktiivivaiheessa) Samospaita, Kotiväki -huivi ja ylösalasin vauvantakki. Alan siis viettään tätä luovaa viikkoa.Moi.