Niin se katosi tämäkin päivä. Kun heräsin aamulla mietin onko kello jo yksitoista. No ei ihan, se oli 12.45. Ei auttanut asiaa, aloin siivoamaan ja siirtelin ihan vähän huonekaluja ja kasiin asti siinä meni. Tosin etsin samalla kadonneita silkkiruusuja (vaatteisiin ommeltavia) joten joka laatikkoa oli möyhittävä. Mutta löytyivät nyt kuitenkin.

Käsitöiden osuus on tosi pieni kun en sitten ehtinyt enää mitään. Laukun kruunu alkaa pikkuhiljaa muotoutuun. Hilpeä pistellä hämärässä mustaan kankaaseen, not. Ja samalla vielä telkan tölläystä, aika haastavaa. Huomenna pitää pistellä ennen töihinmenoa jos ehtii

 736538.jpg

Kirjonnan päälle tulee sit helmiä ja paljetteja jälkeenpäin.

Kommenteista: mansupipon ohje on SK 6-7/07 ja tein resorin reunaan ja lehtiä ylös yhen mallikerran vähemmän kun muuten ois tullu liian iso. Ja ainakin VapaaValinta myy poistuvia Nalleja 3.00 ekee kerä ja Woolit 1.50...Teddy Galaxit muistaakseni 4.00...en mee vannoon, mutta näin muistelisin.

Lupailin niitä kämppäkuvia mutta kun ei verhoja niin... Tai siis väärät verhot on ikkunassa :) Tässä kuitenkin "näkymää" ikkunasta, keittokomeron ikkunasta on sama näkymä

 736547.jpg

Kiovanpuisto siinä pilkottaa vasemmalla. Ikkunalaudalla oikealla olevat tupakkahommat ei ole mun, joku unohti ne siihen. Kruunu on edelleen ilman kynttilöitä mutta siinä roikkuu Maijun lähettämiä pieniä kristallienkeleitä :) Yritän huijata juorun kasvamaan Ruotsista ostetun rautalankasydämen ympärille, saa nähdä kuinka käy. Pieni punanen on norsu jonka selkään saa suitsukkeen pystyyn, poltin yhden kun ne tuoksuu aika hyvälle. Pitää kytätä koko ajan ettei killit mee käpälöimään, ei voi usein polttaa.

Nyt muuta illanviettoa tiedossa, joten kivaa lauantai-iltaa!

 736537.jpg

Isoveli valvoo <3