mun piti eilen onnitella 13 vee kummilastani mutta unohdin !!!! Sellanen kummitäti minä olen...Mutta nyt heti kärkeen

Onnea Taikuri Emppuli !

   lordi%20cartoon.jpg

Siis Taija Emilia, oikeesti. Ja tykkää Lordista. Löysin noin kivan jutun niin laitetaan se kuvaksi. Onnea vaan ! :)

Mulla on pieni loppukiri meneillään, kaksi kettua ja yksi susi lähtee huomenna ja niissä on vielä vähän hommaa, korvien kiinnittelyä ja sen sellasta. Niiden kanssa olen puuhaillu täs nyt pari päivää. Ja kyllä ne valmistuu huomisillaksi onneksi.

Huivi  on edennyt koeneulomiseen, en ole varma kohtaako teoria ja käytäntö niin on pakko kokeilla ensin hiukan. Vähän piikkejä ruusutarhassa sen kanssa, mutta en luovuta. Suurin ongelma on se , että miten tekee tavallaan sen huivin yläosan, sen "pääntien" kohdan. Ettei siihen tulis jyrkkää mutkaa...en osaa selittää. Enkä kyllä piirtääkään näin koneella.

Ilmestyykö tänään Suuri Käsityölehti, oliko se viides päivä...muistelen niin. Olis nyt ees jotain kivaa postia tullu, ei laskuja ainakaan. Ei ole mitään kivaa lukemista kotona ( en uskalla lainata enää kirjoja :) ) ja sateella olis kiva lukee. No telkkaa voi ainakin katella.

Tiistaina Retrossa tehty pitsinen hartsipöytä oli hieno, tykkäsin. Läppärin koristelu ei oikein ollu mulle, eikä ne piirilevyt tai mitä nyt olivatkin. Se t-paitalamppu....no thanks. Mutta kymmenen pistettä ideoinnista, ei tasan tulis heti mieleen.

Helkkarin puhelinmyyjät ! Eilen soitti kaksi ja tänään sama on soittanu kolme kertaa ja en vastaa, painan punasta luuria vaan. Rupee pikkuhiljaa ärsyttään. Kyllä mä tajuan että työkseen sitä tehdään, mutta jos sanoo et en tilaa, niin silti vaan läpätetään. Tunnustan et sanon kiitos ei ja laitan luurin kiinni vaikka sieltä puhetta kuuluukin. Joskus sanon että etkö kuule mitään, kun sanoin jo kiitos ei.Ai jaa. Joku ylirempsee junnu kerran alotti et meillä täällä Kuopiossa paistaa aurinko, paistaakos se siellä Tampereella. Vaikee sanoo kun en ole siellä.Prkl.

En ole alottanut nyt mitään uusia projekteja neulomisen suhteen, kun noi vanhatkin pitäs tehdä pois. Ihan hyvällä mallilla silleen, et yli puolet on jo käyttökelposia. Työkaveri tilas naalin (kun puhuin ketuista ja susista), mutta tarttee sen vasta jouluksi, joten ei tartte sitä ihan vielä aatella. Itelle tahtosin aina oikein neulotun raitapaidan, raglanhihaisen. Hirvittää vaan se päättely, jos tekis oikein värikkään. Mietin jos neulois aina kahdella värillä raitoja,  ja sit vaihtas taas kaksi uutta väriä, niin tulis siis samaa raidotusta sellanen pätkä.Kun kattos vaan et ne sopis aina peräkkäin ne eri lankaparit.Ois sit hihat ja muut kappaleet aivan eriparia keskenään mutta so, mitäs sen väliä. Se olis sellanen projekti, mistä odd ball kokoelma ois mielissään.Pitää onkia silmukkalukuja jostain. Tai sit summamutikassa.

Huomenna töitä kahteen ja sit vapaa viikonloppu. En tiä mitä teen, voi olla et menee kotona lorviessa. Nukkua ainakin pitää paljon, nyt on tullu nukuttua tosi vähän, 5-7 tuntia yössä. Ainakin kaheksan pitäis et jaksais hyvin.  Ei ole vaan kerenny, ollu niin kiirettä.

Käyn hakemassa Löytötexistä mustaa lankaa hiukan et susi saa korvatkin ja sit kotio puuhasteleen karvakasojen pariin, huomenna tai lauantaina viimestään sit taas, moi !

               fox.gif