Olin eilen Sokoksella roikkumassa ja tapani mukaan kävin tsekkaamassa lehtihyllyn tarjonnan. Alkaa tuo saksalainen neulelehtitarjonta voittamaan enkkukieliset määrällään. Onko sockenwollen-Saksa huomannu tässä oivan markkinaraon, kenties.  Ihan mukavia pitsineuleita näky olevan. Selasin myös Love of Knitting -lehteä, aika kivalta ja selkeältä vaikutti äkkiä kattoen. Tosin malleista ei jäänyt ihan kauheesti mieleen.

Jostain lehdestä pongasin älyttömyyden, huovutetulla kirjoneuleella päällystetyn linnunpöntön. On siinä birdeillä ihmettelemistä miksi eristeet on talon ulko-, eikä sisäseinässä ;)

En kuitenkaan ostanut mitään neulelehteä mutta uuden Kotivinkin kylläkin. Se on sellanen lehti joka mun on ihan pakko saada. Siinä oli näpertelyvinkkejä taas. Sukatkin oli, valkoset neulotut,  koristeltu napeilla ja pitsinpätkällä. Ohje kuului suunnilleen että Ohje löytyy vyötteestä mutta neulo pidemmät varret. Aika ylimalkanen ohje kun kuvassa kuitenkin näyttää sille että tarvetta olis esim. pohjekavennuksille ;) Nätit sukat kuitenkin! Ihan muistu mieleen kuinka pongasin vuosia sitten kauniin huivin ruottalaisesta joululehdestä ja etsin kuumana sen ohjetta pläräten lehteä ees sun taas. Ei löytynyt. Nina sitten seuraavan kerran käydessään joutu kääntämään mulle sitä tekstiä tarkemmin ja siinä luki et jos haluat tämmösen huivin niin mee käsityöliikkeeseen kysyyn miten se tehdään! :D Käyhän se niinkin. Ihan suomalaisen sisun merkeissä taidan kaivella sen lehden jostain ja vääntää vaikka kivestä sellasen huivin.

Nyt lähden töihin ja postaan tuosta laukunreuhkasta kun tuun kotio. Siitä tuli....nooh, jääköön nähtäväksi :)

Mukavaa päivää!