Villasukka oli ystävällisesti haastanut minut tarinameemiin. Voi voi sentään ! Seuraa arkirealismia Hempukan, Susannan, Lauran ja Villasukan tapaan :)

Eipä tässä paljoa kerrottavaa ole tuolta neulepuolelta. BO ja palmikkopaita on aloitettu viikon sisällä. Toinen on parkissa toisessa päässä sohvaa ja toinen toisessa. Fifi-sukka ohje on tarkoituksella kadonnut vähäksi aikaa -

( Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista, ottamalla vähintään virke kustakin ja yksi haastajan blogista ja haasta jokainen lainaamasi bloggaaja, paitsi haastajasi.)

Viikonloppuna tein sitä leppisjuttua. En neulonut yhtään, mutta perjantaina ostin muliinilankojen lisäksi kolme kerää pinkkiä Avanti Cottonia ja kerän karmean liilaa Brillaa. Oli halpaa. Kassiin kerättävät langat ei sytyttäny meikää yhtään. Onneksi :)

Muuta en ole tehnykään, töissä olin ja siivosin, roikuin puhelimessa. Ja nyt mulla alkaa kolmen viikon työputki, ja tarkemmin sanottuna mun on oltava töissä neljäntoista minuutin päästä. Miten niin kiire ? :)

Huomenna tarinointia lisää, tsau!