Mutta musta tuntuu edelleen sunnuntailta. Katoin tuossa Twin Peaksin. Cooper on pahempi herkkusuu kuin minä, mustikkapiirakkaa JA jäätelöä. Ne on upeita ne donitsipinot :D ! Oli ihanaa kun asu Tampereella lähellä Tullintoria niin kipasi vaan hakeen donitseja Arnoldsilta kun teki mieli... Viimeksi kun olin Hannalla ja Tomilla hain meille isot donitsit päiväkahville, oli ihanaa nam nam nam...

En syönyt enää illlalla kaalisoppaa, rajansa silläkin ja nyt se tuli vastaan. En tehnyt pihvejä enkä syönyt soijanakkeja, tein katkarapukasaria. Oli hyvää. Viinin tilalle laitoin vettä ja juustoa ei ollenkaan. Enkä dippaillut mitään patonkia siihen. Mutta varmaan aivan hemmetin hyvää jos tekee niin kuin ohje sanoo, kun se näin riisuttuna versionakin oli varsin hyvää. Tuoksu niin hyvälle et katitkin tuli jaolle, ja söivät kun laitoin pienet maistiaiset niillekin. Rasmus varsinkin herkutteli ja tuoksahtaa aika rankasti valkosipulille :)

Villasukan ehdottamat pitsisukat... Hienot, upea pitsi, MUTTA ne pitää neuloa varpaista ylös, ja en ole varma osaanko sellasta. Ullassa taitaa kyllä olla ohjeet...pitäiskö vaan yrittää. Mun pitää tutkia. Mutta onko Sukkis liian paksua tohonkin, mun pitää ehkä jopa neuloa koetilkku. Mutta tykkään mallista, kiitos Villasukka vinkistä ja KÄÄNNETYSTÄ ohjeesta, på engelska mä en uskaltais lukea otsikkoa pidemmälle.Tälläsetkin pitsisukat  tuli mua vastaan kun aikani googlasin, mutta nää on ehkä jotain ihan muuta kuin sellaset mitä tarkotin... ;)

Mustan takin hiha on valmis ja toinen puolesvälis. Huomenna varmaan saan valmiiksi osat ja kastelen ja pingotan, eli tiistaina tai keskiviikkona sen pitäs olla valmis, sormet ristiin sen suhteen.Sitten taas karu paluu keskenerästen seuraan. Helmikuussa en tee keskeneräsiä yhtään, joten pitäs tehä ne nyt.Vähän yli viikko aikaa, heikkoo on. Niettä voi olla että maaliskuussa tää sama ruikutus jatkuu, koittakaa kestää :)

Oi, telkassa tulee ohjelma PMMP:stä, ja ne on just Tampereella Kukkaisrockissa. Tampere on ihan maailman paras paikka kesällä, onneksi kesään ei ole enää montaa kuukautta. Ihan oikeesti, kohta on helmikuu ja sit onkin jo maaliskuu ja Pääsiäinen ja sit heti Vappu ja kesä alkaa. Toivottavasti on yhtä lämmin kuin viime kesänä. Tässä voi kohta alkaa kesäneuleita suunnitteleen ja neulomaan, pitääpä heti kohta mennä Knittyyn sissiin vanhoja kesänumeroita. Jos jotain odotan niin sitä Ullan K-18 -hommelia. Ja ei, tämä ei nyt liity mitenkään siihen asiaan että kesävaatteita pitäisi neuloa. On vähän sellanen haisu nenässä että Ullan K-18- asuihin pukeutuminen ja niissä liikkuminen esim. Hämeenkadulla on varsin nopea tapa päästä Sorille yöksi :)  Joten jännityksellä tässä sitä odotellaan.

Ja tässä lopuksi K-18 kuva neulontaan liittyen, käykääpä vilkasemassa :D

Öitä!