No niin, kotona taas. Arvasitte varmaan että sinne se on Tampereelle menny lietsuun kun mitään ei kuulu eikä näy :) Oikein. Mutta raskas työ vaatii raskaat huvit...forgive me :)

Olipas ihanaa kun saatiin lunta! Oli jo aikakin. Näyttää kivalta ulkona. Saapi huomata kauan menee ennen kuin tulee pysyvä lumi.

Perjantaina menin moikkaan Miraakkelia töihin alkuillasta hetkeksi, mutta sitten olikin niin paljon liikkeellä ihmisiä että jäin sinne minäkin, ei siis mitään valokuvausta ja bloggaamista perjantaina enää...

 Lauantaina menin Tampereelle, kävin ihan pienillä ostoksilla ( ihan pikkusen lankaa ja pari lehteä ja lautanen ja Cernit-massaa...) ja selasin kirjoja Akateemisessa. Kovin morkattu Puikoissa-kirja oli minusta ihan jees. Tykkäsin kuvista ja tunnelmasta ja neulomuksista kanssa. Sitten jokin " Do redo, kuinka villapaita paloitellaan"-kirja vaikutti hauskalta ja "Näppärät säilytystilat" kans. Tuota "Helppoja neuleita" kirjaa ylistinkin jo aikaa sitten. "Koukussa" näytti kivalta, tulee varmaan ostettua itelle.Kunhan nyt kirjastosta toimittavat eka ihmeteltäväksi.

Sitten meninkin töihin, oli mukavaa olla ravintolan keittiössä töissä vaihteeksi, kyllä siellä on ihan eri tunnelma kuin suurtalouskyökis.

Sit menin kebab-pakettien kanssa Hannalle ja pikkuveljelle ja olin siellä hetken ja sit London Pubiin vähän viihteelle. Oli  mukavaa, musiikki oli hieman liian Elvistä mulle, mutta toisaalta taas oli niin hauskaa juttuseuraa että oksat pois. Kaverini höpötteli yhden kollin kanssa ja tää kolli nakitti mut jutteleen enkkua kaverinsa kanssa, joka oli lomalla Tampereella. Olikin tosi mukava tyyppi, teki mieli sanoa että laita mut taskuus niin mä lähden sinne Enkkuun mukaan. Kai Essexin kreivikunnassa - kuulostaakin jo aika hienolta :) - edes muutama lankakauppa on...Niettä siellä vois asuakin :D Mutta sellasta, ihan hauska ilta siis, suomeksi ja enkuksi :)

Sunnuntaina pyörin sitten Hannalla ja menin myös töihin, kysyivät lauantaina voisinko tulla myös sunnuntaina ja lupasin muutamaksi tunniksi, kun kotiokin piti päästä ja busseja ei mee niin kauheen usein. Niin siellä olin sit viiteen ja tulin kotio. Kissoja olikin jo kova ikävä...

Nyt pitäs alkaa kokoon kamppeita leipätyötä varten huomisaamuksi ja käydä suihkus ja majottua telkan eteen kutimen kanssa. Kuvaan huomenna sitä takkia, ihan hyvää sille kuuluu, yksi hiha puuttuu enää.Ja tietysti edestä nappilistat, paitti että luulen et tähän ei tuu nappeja vaan pelkkä vyö...

Kävin Anttilassa ja siel oli tyrkyllä jotain Novita Amour tai Amor tms. lankaa, 9.90 tais olla hinta. Se oli sellasta hapsulankaa, jossa oli metallilankaa seas. Näytti ihan kiinnostavalta, mutta hinta tuntu turhan kovalta.Novita Sukkista oli kaupan kanssa, en ostanut sittenkään vaikka eka meinasin. Tuli mieleen tuo kämpän nurkassa oleva lankojen hautomo, ja se että se yhteisö ei tarvi enää yhtään uutta jäsentä.Punasen Sukkiksen väri oli kyllä enemmän kuin hyvä, mutta eipä kai se maailmasta lopu, vaikka en nyt ostanutkaan.

Muuta en sitten viikonloppuna tehnytkään, mutta olihan siinä sitä touhua riittämiin. Ei muuta kuin töihin lepäämään alkuviikoksi.Niin huomenna sitten kuvallista materiaalia ja pongaukset uusista lehdistä ; haluan tuon, tuon ja tuon. Ja tuonkin vielä...

Hyvää alkavaa viikkoa teille!

Bye!

                           239530.jpg