Aloitetaan heti neulomisesta ! Kaulus valmistui eilen, ja toinen ranne-osa.Luulen, et mulle jää kerä tuota Nallea, ja ostan sille kaveriksi valkosen kerän ja viimeinkin teen sen ihanan kukkahuivin , mitä oon suunnitellu varmaan viime syksystä lähtien. Kun vaan ehdin. Mutta takki siis alkaa oleen maalisuoralla, ei onneksi mennyt ihan älyttömästi aikaa sen neulomiseen, ja varsinkin siitä pitää olla tyytyväinen että se ei jäänyt keskeneräisenä tikut pystyssä jonnekin nurkkaan venymään. Pitää vaan hankkia se kamala nappimäärä.

Mutta muuta en sitten neulonut, koska muu luppoaika meni selaillessa Ikean kuvastoja vuodesta 97 lähtien :D Pitää tilailla tällä viikolla se uusi kuvasto. Ei mahda mitään, niitä on kiva katella.

Meinas käydä eilen ohrasesti blogin kanssa. Kirjottelin tuota eilistä jutteluani ja sit tallenna ja julkaise ja olin ihan et hetkinen, olinkin kirjottanut sen toiseen blogiini :) Siinä sitten yritin siirtää sitä tekstiä mutta ei suostunu. Joten mun piti onkia se blogin sivun kautta ja vääntää se tänne oikeeseen blogiin. Ei ollu kivaa kun aika oli lopus ja seuraava netin käyttäjä jo melkeen hengitteli niskaan. Sellasta se on, kun on liikaa sivuja auki kerralla, pitää skarpata. Mutta onnistui se sit kun mietin vähän :D

En meinannu jaksaa nousta tänään ollenkaan, mutta sitten Roopen mielestä hiekkalaatikon hiekka oli muka likasta ( tai hiekka ja hiekka, sitä  merisuolan näköstä hajut imasevaa ) ja myttyrässä oleva päiväpeitto oli paljon mukavampi paikka pisuille. Niettä pyykkiä sitä sai alkaa vääntään torkkumisen sijaan. Thank you darling, I love you so much.

Laitan kuviksi kissojen "koppipeitot" ja lähden sitten töihin, yäk.

                        122345.jpg

                        122347.jpg

Näin! Arvaatte varmaan kumpi on Roopen ja kumpi Reettan. Rasmus-neiti saa peiton ehkä jouluksi.

Mukavaa tiistaipäivää !