No niin, se on sitten vapaapäivät vietetty ja iskä lahjottu ( kauluspaidalla ja kravatilla, alkaa oleen ideat vähissä :D ONNEA ISKÄ vielä kerran! En laula vieläkään...)

Mä arvasin tän paitahommelin, siitä tuli liian iso.

 258688.jpg

Mutta ehkä sen voi pestä liian kuumassa tai jotain? :D Joulusafkojen jälkeen se voi olla ihan sopiva :) ( Tosin Mira eilen soitti ja sano et me aletaan käymään lenkillä joka päivä. Tänään sit pelkäsin koko päivän et koska puhelin soi :)) Mutta joo, se on nyt valmis.

En ole ennen Ottobren sivuilla käynytkään. Luulin et siel olis vaan ompeluohjeita ja mä en kauheesti ompele. Mutta olihan siel vaikka mitä, ne pöksyohjeetkin. Tack tack, Kati...

Mitä, reikiä reunassa...? Niin Mari, mä teen lisäyksen (kettuun) niin et reunasta neulotaan yksi silmukka, sitten tän ekan ja toisen välinen lanka ( vaakasuorassa kahden silmukan välillä ) nostetaan puikolla ja neulotaan kiertäen oikein, jolloin se näyttää se lankakin silmukalta. Ei siis neulota sitä lankaa suoraan oikein, koska sillon tulee reikä. Täällä on selvitetty sama oikein hyvin kuvin.Toivottavasti on apua, en ole oikein mikään guru selitteleen tämmösiä... :)

Sain perjantaina Ninalta postia, ihana paketti !

 258685.jpg

Itse tehty taulu, ihana tietysti !

 258686.jpg

Pieni sammakkoprinssi...josko oikeakin joskus löytyisi ....:D

 258684.jpg

Tarroja tauluja varten, näitä etin Tampereelta mutta en löytänyt tarpeeksi kivoja.

Tack! Tack! Tack! Tack!

 258687.jpg

Kävin siskon ja lasten kans Virroilla lauantaina, mutta en namiskuukkelin lisäksi ostanut kuin Tiimarista kruunun ( joku prinsessasyndrooma meneillään täällä, sorry vaan...:) ) ja sit magneetteja askarteluun...

 258690.jpg

Sisko oli ostanut tämän ja sain sen lainaan ja olen katellut sitä nyt koko päivän paitti sillo kun tuli Strömsö...Takapuoli alkaa oleen puutunu, kun istuu vaan. Ja neuloo.

Mitäs sitten...hmm...niin en oikein voi laittaa mistään kutimista kuvia, kun Tainan paketti lähtee postiin vasta huomenna, kun en perjantaina ehtinyt kun lähdinkin sinne kotsaan...

Kun siivosin tässä torstai-iltana, niin huomasin samalla keskeneräsiä katellessa, et voisin yrittää tehdä niistä ees pari viikossa valmiiksi. Vihreestä SK:n villatakistakin puuttuu enää kolmetoista helmeä, muuten se on valmis. Kuinka laiska ihminen VOI OLLA???? Hyvin laiska....Ja on yks toinenkin takki melkeen valmis, ja ollu kesken yli vuoden. Kyllä häpeän joo. Omituinen tyyppi.

Pitäs käydä selaamassa uusi Kotiliesi kirjastossa, et pitäskö se ostaa...Se on nyt se joululahjanumero. Mua vähän kiusaa se kaupan hyllyssä.

Ostin nyt tulostimeenkin piuhan, niin saa sen koneeseen kiinni ja pääsee tulosteleen kaikennäköstä.Olen jotain mallineuleita neulonut näytöstä ja aika p-maista on. Kirkas kuvaruutu ei oo kiva ja sit kun pitää neuloa tavallisella tuolilla istuen, ihan luonnotonta. Mä istun sängyllä ja nojaan seinään tai lattialla ison tyynyn päällä ja nojaan sänkyyn...Nojatuoli ois paras, mut ei nyt mahdu tähän kämppään. Mutta ruokapöydän tuolilla neulominen, no thanks...

Ei taida olla enempää sydämellä tällä kertaa, mukavaa alkavaa viikkoa!