Kuten siis edellisestä postauksesta huomasitte, olin aikasin :) hereillä tänään. Oli pakko, kun ikkunan listottajat tuli ysiltä laittaan ikkunat. Häivyin sit kauppaan siksi aikaa ja kirjastoon.

Luin kirjastossa uuden Kotilieden. Siinä on niitä neuleita nyt, ja yksi tosi kiva kaarrokeneule olikin, muut ei oikein mua liikuttaneet. Mulla ei ollu kolikoita niin en voinu kopsia sitä mutta huomenna käyn kopsimassa. Se oli sellanen valkonen ja sileä, paitsi kaarrokekohdassa oli palmikoita. Samassa lehdessä avataan kilpailu, jonka aiheena on villan käyttäminen sisustuksessa, joten kekä on siitä kiinnostunut niin tiedoksi.

Kotivinkki tuli, siinä on nyt viisi neulomusta, aika helppoja oli mutta miusta oikeestaan kaikki tosi kivoja, laitan niistä kuvat

 349535.jpg

Kiva, simppeli.

 349537.jpg

Luksus-torkkupeitto, ihana, valkosena mulle...

 349540.jpg

Hieno ja lämpösen näkönen.

 349542.jpg

Kiva...paitsi sanka on ehkä hiukan levee, vai näyttääkö se vaan siltä?

 349543.jpg

Irtokauluri, ihan jees.

Sellasia, muuten en ole vielä lehteen ehtinyt perehtymään.

Tein tuonne oman sivun tämän vuoden lankaostoksille. Tulee ainakin alkuvuosi oleen hiljasta, mutta katotaan nyt mitä sinne kertyy. Novitan lankoja enimmäkseen kun täällä ei muuta oikein myydä, Tampereelta saa sitten muutakin.

Mietin vähän tuota ruokahommaa ja en osannu päättää niiden soijanakkien ja sienipihvien kesken.Jälkimmäiset on parempia mut niissä on iso homma. Soppa-aineita olis vielä niin teen sitä varmaan lisää, ettei jää kaappiin kulkeen. Pitää nyt kattoo miten tää menee, en ole puntaroinu nyt niin en osaa sanoo. Sorruin johonkin mustikkasuklaaseenkin kaupassa, pieni levy ja en tiiä millasta on kun en ole vielä maistanut. Juhlistan sillä sitten Nigellan kokkauksia.

Saatatte kuulla minusta vielä tänään, nyt mua kutsuu Kotivinkki, moi!