Muttei finaalissa kuitenkaan tuo maalaaminen. Valkoista maalia on vähän joka paikassa nyt, kämpässä haisee hurmaava lakkabensiini, kissat irvistelee mulle...ei tykkää. Mutta sain kolme neljästä jo ihan valmiiksi, niin voiton puolella jo, illalla viimenen puristus. Alkaa kyllästyttään.

Aloin eilen neuloon omasta päästä Ainosta paitaa. Tiiän suunnilleen millanen sitä tulee, ja sehän riittää :) neulomisen alottamiseen...mikä mallitilkku? Silmukat puikoille vaan ja menoksi ! Puretaan sitten myöhemmin jos niin käy :)

Posti ei ole tuonut mitään kivaa lähiaikoina, Simply Knitting sieltä taitaa seuraavasti tipahtaa. Tosin kun luetteloin tuossa lehtiäni niin hemmetti, en tarttis yhtään käsityölehtee lisää. Kun tekis noista edes ne mitä on aikonut. Jonkinlainen oireyhtymä varmaan tuo lehtien hamstrauskin, ei voi mitään.

Työvuorolistat ilmesty, viisipäiväsiä viikkoja edelleen, pask... Lasken jo viikkoja siihen kun saa sanoo lopullisesti hei hei tuolle paikalle, ei ihan ylivoimasesti enää, viimenen työpäivä on 28.11. Sitten lomat rahana ja Tallinnaan ostoksille, joululahjoja ja sen sellasta. Ihanaa ! Toivottavasti saan olla koko joulukuun  kämpässä ja kotipuolessa, Anni oli jo eilen höpötellyt piparien leipomisesta Teijan kanssa...

Pitäs hakee tarranauhaa Tobin takkiin, ja toimittaa sen jälkeen tilaajalle kokeiltavaksi, tarranauhan paikkaa on suht helppo muuttaa jos on pienennettävä tai suurennettava ympärysmittaa. Ja teinkin sen niin että sen kokoo on jo nyt helppo säätää. Eli pientä ompelua vaille valmis. JOKAINEN langanpää on jo päätelty.

Neulontalistalla joku linkkas vihjeen upeesta lohikäärmehuivista, se oli niiiiiin hieno. Uskaltaisko tilata ohjeen ja kokeilla....pitää pohtia.

Jeps, työt kutsuu taas, lisää juttelua huomenna iltapäivällä, tsau.

                 dragon_outof_water.jpg