Ei ole mekon koristelusta päättäminen helppoa, laitanko siihen näitä ruusuja näin

 750569.jpg

vai näin

 750570.jpg

Vai pujottelenko vain silkkinauhaa

 750571.jpg

Loppujen lopuksi kirjoin kukkia

 750572.jpg

Koko mekko siis tässä, olkapäiltä puuttuu napit, kuvassa se on nuppineuloilla kiinni

 750578.jpg

Aloitin vyötäröltä ja virkkasin eka helman. Sitten vyötäröltä ylöspäin pyörönä kiinteitä silmukoita kainaloihin asti ja sitten tasona. Kyllähän tuo vaihtumiskohta näkyy mutta ei se haittaa. Se on luonnossa ihan nätti, yritän ottaa huomenna päivänvalossa paremman kuvan. Lankana siis Kitten Mohair ja malli kehittyny tehdessä, toivottavasti se on Minjalle sopiva.

Aloitin niitä Novitan sukkia. Malli on ainakin vielä helppo, toivottavasti sellasena pysyykin

 750573.jpg

En tiiä kuinka pitkät varret teen, ehkä 15-20 cm.

Kun tulin kotio, oli edessä tuttu ratsia

 750568.jpg

Pienin on myös röyhkein. Onneksi kuvassa näkyy ruisleipää :) En kyllä ostanut mitään herkkuja. Tosin vieras toi tullessaan suklaata ja en ollut edes pyytänyt ! Kävin postissa niin kävin sit Lidlissäkin, ja kotimatkalla sukkiin Seiska Veikkaa ja kisuille Kitekattia Vapaa Valinnasta. Niettä kannatti ratsata.

Päivän Nekku : söin hillomunkkia ( en ollut näitäkään pyytänyt ja ne tulivat minulle yllätyksenä :D , ne munkit ) ja Nekku tuli heti jaolle. Mietin että ei kai tuo munkkia syö mutta niin vain söi, ja tunki itsensä vielä tyhjään paperiseen munkkipussiin. Sokeri tietysti tarttu turkkiin kiinni ja Nekku oli veikeen näkönen sokerikuorrutteisena. Harmi että missään kuvassa sokeri ei erotu mitenkään.

Huomenna ei syödä kuin salaattia.

Pesukone ei kuumenna vettä ollenkaan. En tiiä miksi. Ja musta tuntuu että se päästää vettä koko ajan ulos.Pyykit on kyllä märkiä mut eihän kylmällä vedellä peseydy mikään kunnolla. Ei sillä että vaatteissa olis likaa-likaa, mutta silti. Kyllä se vetelee viimesiään, ei voi mitään. Koska mä ostin sen, ehkä 1999 tai 2000...Pitää lähipäivinä tutustua talon pyykkitupaan. Olikohan täällä mankeli, voisin kokeilla mankeloida.

Tykkään hirmusti Maikkarin Tositarkoituksella- sarjasta. Vähän kuin Rakkautta ja rimakauhua, saman henkistä, mutta tässä on näitä sinkkuja enemmän niin ongelmat on erilaisia. Rakkautta ja rimakauhua sarjassa kuulin sanan "onnenkantamoinen" ensimmäisen kerran. Tai siis luin sen tekstityksestä, en muista mikä se oli englanniksi. Mä en muista miksi ne puhu siitä, mutta se jäi mun mieleen. Pitäs hankkia se dvd-sarja, vaikka sarjan päätös on aika surullinen. Voihan ne viimeiset jaksot jättää katsomatta.

Kauhee äläkkä kun Harry Potter on päässy livahtaa jopa kauppojen hyllyille etukäteen, iiks ! Saapi huomata tuleeko lopulta jotain laskuja tuosta mokasta. Mä en ole oikein Harry Potterin lumoissa. Vanhin kummilapsi on, ja varmaan hankkii tuon kirjan sitten suomeksi. Olen nähnyt kaksi elokuvaa ja toki tykkäsin niistä, hienosti tehtyjä. Joten voisin katsoa kyllä elokuvina mutta en oikein jaksa näitä kirjoja. Ekaa yritin mutta se huispaus ei ollu mun lajini. Se ei kuitenkaan estänyt mua neulomasta kaulahuivia HP-väreissä

 750676.jpg

En tiiä missä se menee, ei ole juuri tullut käytettyä. Kello on nyt yli kaksi joten kirja on  ilmeisesti julkaistu. Mä en ole koskaan jonottanut mitään kirjoja tai lippuja, mutta olin kerran roikkumassa Akateemisen ovessa ennen avaamista. Ilkka Remeksen Itäveri piti saada heti kun mahdollista. Vuosi oli siis (tarkistaa...) 2002. Opettajalle tekstiviesti että nyt ei millään pääse kouluun kun sellanen yllättävä vatsatauti :D Sukkana kotiin sänkyyn lukemaan ja siinä olin kunnes kirja oli luettu.

Mutta eihän se ole yhtään verrattavissa siihen että jonottaa yöllä tuntikaupalla viitta päällä enkunkielistä opusta. Respect.

Ja nyt nukkuun, vaikka työt alkaa vasta neljältä huomenna.