Argh...unohdin että Strömsö tulee tänään ja missasin siitä puolet ! Oh no ! Pitää muistaa kattoo se tiistaina. Ohjelman juontajapari vaihtuu :( Lee siirtyy juontamaan jonkun Jocken kanssa. Melko herkkuja näkyvät syövän, suklaapallot näytti hyviltä.

Tänä vuonna sain aikaseksi :

Tumppuja aikuisille 6, lapsille 3 ja vauvalle 1 paria 

Pipoja aikuisille 13, lapsille 5 ja vauvalle 3 kappaletta

Sukkia aikuisille 4 paria

Tossuja aikuisille 2 ja vauvalle 2 paria

Rannekkeita 8 paria

Voimarannekkeita 1 kpl

Päähuivi lapselle 1 kpl

Kaulaliinoja 14 kpl

Kolmiohuiveja 10 kpl

Kettupuuhkia 5 kpl

Villatakkeja aikuiselle 2, lapselle 1 kpl

Vauvannuttu 1 kpl

Laukkuja 12 kpl

Pehmolelu Kettu 1 kpl

Toppeja aikuiselle 3 kpl

Paitoja aikuiselle 1 ja lapselle 1 kpl

Virkattu "koppa" 1 kpl

Perhonen 1 kpl

Mekko lapselle 1 kpl

Koirantakki 1 kpl

Apupupuja 4 kpl

Kananmunapipoja 5 kpl

Silmäpimennin 1 kpl

Tuomastilkkuja 5 kpl

Tyynynpäällinen 1 kpl

Clapotis 3 kpl (valkoinen vielä kunnolla kuvaamatta)

Keeppi 1 kpl

Bolero lapselle 1 kpl

Pikkubolero aikuiselle 2 kpl

Hihatin 1 kpl

Ponchoja 5 kpl

Kännykkäkoteloita 4 kpl

Joulukalenterikrääsät

Ihmeesti sitä vaan kertyy vuodenmittaan. Kuvat on täällä, osa kuvateksteistä uupuu vielä kun vasta niitä sinne heittelin, yritän laittaa paikoilleen lähiaikoina.

Keskeneräisiä on hirveesti edelleen. Tässä nyt viimein löytynyt keeppi, kesken siis. Kuva on huono kun pitää käyttää salamaa...:(

 322107.jpg

Kello on nyt 18.05 ja kuulin ja näin juuri ekan raketin. Itse lähden vasta joskus kymmenen jälkeen ulos, joten on tässä vielä aikaa kotona häärätä.

 Siivosin sen vanhan kämpän, kiikutan tänään avaimen pois. Tämä kämppä taas, no keittiö on ok, paitti matto ja verhot puuttuu. Haluan sinne puna-valkoset systeemit, mutta ainoo puna-valkonen kangas kotona on ruudullista. Jos ompelen verhon siitä, mulla on joulu ainainen. Eli en ompele. Pitää selailla Ellos ja Anttila (koska Anttila tulee varmaan ensi viikolla), niissä on varmaan jotain kivaa kangasta. Tai sit ostan Unikkoa, sitä pikkukukkasta. Jos raaskin, siis. Tuo ikkuna on hölmö kun se on kapea ja korkea, miten siihen saa vehon nätisti, ei mitenkään. Laskosverho vois olla kiva, osaisko sellasen ommella..Tai jos tilais kapeen valkosen laskosverhon ja tuunais sen sit jollain punasella systeemillä...Pitää miettiä. Tää huonekin on melko jees, lattialla on kasoissa tyhjiä pahvilaatikoita ja alakertaan meneviä täysiä laatikoita. En jaksanut tänään, vien huomenna sitten. Verhot laitan sit kun ikkunanpielet on käyty listoittamassa.Muuten sit onkin. Matto pitäis käyttää pesulassa, sen pitäis olla luonnonvalkonen mutta ei se nyt oikein ole :) Pitää kattoo paljo sekin maksais, tulisko halvemmaksi tilata nyt joku uusi matto ja pestä vasta kesällä sit kotipuolessa ( tai siis isän ja äidin pestäväksi se varmaan jää...häpeän ! ). Kun ihan muutamalla kympillä saa kivoja mattoja.

Rasmus on tehnyt pesän vaatekaapin alahyllylle. Ei ole siis aivan kotiutunut. Makasin eteisen lattialla rapsuttelemassa sitä, kun nyt oli hyvä tilaisuus. Ja laitoin sit kipossa ruokaakin, kun ei uskalla mennä kyökkiin syömään. Paitsi sit kun valot sammutetaan. Niettä ei se ole näläkään kuolemassa kuitenkaan.

Katoin ekaa kertaa Saaristolaislääkäriä telkasta, tykkäsin. Miksen ole sellasta aiemmin huomannut, harmittaa. Pitää nyt yrittää muistaa.

Sisko vinkkasi tästä tänään puhelimessa. Ehdin vasta nopeesti katsoa, pitää syventyä paremmin. Ihania ideoita miljoona ! Tai no tuhansia ainakin :)

Viritin eilen lyhdyn parvekkeelle, sellasen Intiatyylisen. Kiva polttaa nyt kaikki kynttilänjääsköt pois. Sammutan ennen nukkumaanmenoa, ettei tarvi sitten sellasesta huolehtia, kun ei ikinä tiedä.

 322106.jpg

Mulla on alakerrassa sininen aika kiva lyhty, mut oikeesti tahtosin valkosen. Tiimarissahan on alennusmyynti nyt, kai sellasen raaskii vaikka muuta sitten ei parane ostaa, vuokratakuut painaa niskan lysyyn jo muutenkin. Itse asiassa taidan mennä selaan työkkärin sivuja nyt heti.

Iloista ja mukavaa uuden vuoden iltaa ja -yötä , ja ensi vuosi olkoon oikein hyvä meille kaikille !

     322112.jpg

Toivoo Teija ja Kieku, Kaiku ja Koigu :D, moi moi !