Liian pimee jo ottaa mitään kuvia,jää huomiselle.Ei väsytä vielä kuitenkaan joten sanoja jonoon taas...paitti mitään asiaahan ei ole, tähellistä :)

Vogue edistyi mallikerran. Pitää kokeilla sitä ja miettiä kuinka paljon vielä neuloo.Tyynyä virkkasin pari kerrosta.Vähiin on jääny, ei ole ehtiny.  

Me on tehty tonnikalapitsaa, me on katottu musavideoita youtube.comissa (siis kehtaanko sanoa että Bogart Companyakin piti katella, mutta sitä en ehdottanu minä! :) ) , katottu Benner & Benneriä (en tiiä alanko seuraan, viimeksi kun tuli en katellu) ja oli tuolla olkkarissa pantomiimikisaakin jossa olin kyllä ihan arvailijan osassa. Huomenna Joonaksen toivomuksesta leivotaan pullaa :)

Kissat on mukana kans ja Rasmuksen hallahousu on nököttäny sängyn alla melkeen koko päivän, Reetta ja Roope ottaa jo rennommin ja ovat kipittäneet pitkin taloa.

Nyt käyn sissimässä vähän blogeissa ennen nukkumaan menoa,natti natti !

                            88423.jpg

It is too late and dark to take any pictures, have to wait  for tomorrow. But cause I am not tired, I think I write a bit.

I has been busy day, I have knitted and crocheted only little.

We baked tuna-pizza, watched music-videos at youtube.com, watched Benner & Benner from telly and pantomimi, I was only guessing, no playing. Joonas wished, if we could bake some bun tomorrow, so that is what we are going to do then.

Cats are here with me, Rasmus is so shy that he sits under the bed and moves around only when kids are sleeping. Roope and Reetta runs around the house.

I will visit now in few blogs, and then going to sleep, bye bye!