Mulla näkyy teksti eka ihan oikein. Sit jos käyn oman blogin kautta lukemassa jotain suosikkiblogiani, ja tuun sit tänne takas, niin ihan on venkurassa. Mutta jos tää muille näkyy oikein, niin olokoon. Ilmotelkaa jos alkaa näkyy väärin...

Raahasin kolme kertaa kamaa kämppään. Sit sinne pöllähti mies maalaan sitä seinää, joten pidän nyt taukoa, etten ole sen jaloissa. Vien sit illemmalla lisää kamaa, niin saan sit touhottaa yksikseni.

Posti toi uuden Elloksen ja kupongin, että saan noutaa messuilla vierailleen pehmoleluni kotia. Lähen kohta hakeen sitä, ja postittaan kirjeen. Tekee mieli Cokista ja juustoleipää, eli ruokakaupassakin on käytävä. Illalla meinaan vaan olla ja kattoa telkkaa ja neuloa sitä pipoa roudaamisen jälkeen.

 Hirvee homma tuollasessa muutossa, ja on yhden ihmisen ja yksiön kamoista kyse, apua jos pitäis muuttaa monen ihmisen kamat ja omakotitalon. En rupeis...Tosin, olis kiva muuttaa aina silleen isompaan ja silleen et ois paljon säilytystilaa mihkä lapata sitä tavaraa. Mutta näin kun kaappitila ei lisäänny kuin keittiössä, niin aika Mahdoton Tehtävä 4 se on. Mutta katotaan nyt. Tänään on keskiviikko, niin eihän tässä mitään hätää ole.

Netti alkaa toimiin uudes kämpäs 28. päivä, en tiä sulkeutuuko se samana päivänä täällä. Joten älkää ihmetelkö jos musta ei pariin päivään kuulu. Pitää kattoo millon saan tän rotiskon roudattua sinne.

Kiva kun tuohon arvontaan  on osallistunut sellasia bloginpitäjiä, joiden blogeissa en ole koskaan osannut käydäkään. Ihan miljoonia ihania ideoita ja tahtoo-tahtoo -listalle pääseviä juttuja ! Eniten mua polttelee nyt toisten käsitöistä nämä :

Iran vauvan tonttulakki Punaisesta talosta

Enkelinmekot, jotka löysin Wiiksin Metsien keskeltä blogista, joka löysi ne Katrin  Huippuhomma blogista :D

Sarin keijukaisristipisto olisi aivan ihana mutta riittäisikö mulla kärsivällisyys...voisin yrittää jonkun vastaavaan mutta paaaaaalllljoooon pienemmän tekemistä

Marsun Nice Factorista Salomonin solmu- poncho . Pipohan mulla onkin jo tekeillä :) Sama blogi aiheuttaa myös koira(npentu)kuume-oireilua ja lehmä-kuumetta...

Niin, sellasia nyt ainakin. Olen myös pongannut ihanat huovutetut tossut jostain ja kaikenlaista muuta mukavaa...

Reetta, maailman nirsoin kissa, muuten meni sekasin Nellin, Epun ja Shakiran joulumakkaroista (siis koiranmakkaraa) ja riepo auki yhden paketin tuossa paketointihässäkässä ennen joulua. Kaksi muuta oli sukkana paikalla kun annoin sitten koiranmakkarasta maistiaiset kissoille. Kaikki söi vikkelästi. Pitäs nyt jostain selvittää että saako sitä makkaraa joskus antaa kissalle. Muistelen et ihan ristiin ei sovi ruokkia, kun käy sisäelinten päälle...tietääkö kukaan ?

Miten muuten paketoidaan kolmen kissan kanssa, haluatteko tietää ? Se kävi niin et mie leikkasin peperin ja käärin sen lahjan ympäri. Roope laittoi teipit ja Reetta laittoi nauhat ja rusetit, Rasmus paino käpälällään solmukohdasta, että ei pääse löystymään. Näin se meni, uskoo ken tahtoo :D

Ja nyt ruokakauppaan, niin kiljuva nälkä että miustakin tuo koiranmakkara alkaa näyttää toooosi hyvälle...

Moi moi!