Eilen en virkannut, en neulonut enää illalla. Mun kyllä piti, mutta aina ei mee niin kuin suunnittelee. No, käväsin eilen töissä nopeesti juttelemas ja sit menin yhdelle kaverille katteleen dvdtä. Katottiin tämä. Synkeehän se vähän oli ja ei niin kauheen erikoinen muutenkaan , mutta Tommy Lee Jones...on se vaan melko äijä :) Niin et ei se mitään vaikka elokuva ei niin häävi muuten ollukaan.

 Sen jälkeen kotimatkalla piti taas käydä töis juoruumas, kun yleensä arkipäivät on hiljasia niin pitkäksihän siellä aika tulee. No ei ollu hiljasta tällä kertaa. Vaihdoin työkengät jalkaan ja 22.15 asti riitti touhua. Mutta aika meni tosi nopeesti, ja muutenkin oli ihan jees. Kun pääsin kotio, en jaksanu muuta kuin pestä hampaat, ruokkia katit ja mennä nukkuun. Unohdin kattoo Sinkkuelämää! Siis olin tosi väsyny, muuten ei kävis niin. Mutta ei se mitään, melkosta sinkkuelämää oli töissäkin ...:)

Tänään kirjotin Ninalle lähtevän kirjeen loppuun. Kirjotan yleensä useana päivänä, kun sitä juteltavaa on niin paljon. Sitten näpertelin yhden jutun, siitä ei tullu niin kiva kun aattelin, mutta laitoin sen kuoreen t-paidan kans. Tuon t-paidan voin täs jo mainita, koska Nina tietää et se on tulossa, kuvaa siitä ja näpertelystä ensi viikolla...

Mitäs sitten? No, postitin kirjeen ja tulin tänne nettiin nököttään :) Sellasta.

Tänään meinaan virkata koko illan, ne Voguen palat ja sitä tyynyntaustaa.Saisinko mitenkään tehtyä Voguen ihan valmiiksi lauantaiksi? En tiiä, meinaan yrittää...

Tiina naaras koneeltaan tän yhden kadonneen lampaan. Tässäpä se...

 

84692.jpg

Kitten meni Annin huiviin, Sisut Vogueen....Chilistä tulee raitoja pieneen ponchoon ja kassiin, puna-aniliinista tulee varmaan tumput, jotka huovutan. Fritidsgarnista...öö...hmm, mun pitää ostaa jotain toista väriä kans niin vois tehdä syksyllä tai syksyksi jotain kivaa...En tiiä vielä mitä.Mutta jotain.

Oooooh, Marie Claire Ideesissä oli ihania leppisjuttuja! Neulottuja leppiksiä ja leppispeitto ja muuta. Pakko näperrellä pikkasen sit kun ehtii. Oli siinä muutakin ihanaa juttua tehtäväksi.Kun olis vaan aikaa ja materiaaleja. Tai aikaahan mulla on ihan hyvin, mutta se vaan katoo jonnekin, siellä samassa paikkaa on varmaan sakset ja mustekynät, nekin tuppaa katoon...

Kissaosio :

81790.jpg

Tässä on mun mörökölli Roope ulkoilemassa. Joka hemmetin aamu se menee istuun oven eteen ja marisee. Jos en heti viel pihalle niin ääni kovenee ja alkaa kuulostaan pahalta. Ja sitten Kuoleva Joutsen-esitys, eli surkeella äänellä ja makaa pitkin pituuttaan niinku kuolemaa tekis. Kyllä se osaa! Yleensä vien sen heti pihalle, kun tiiän et se sinne niin haluaa. Ja en jaksa kuunnella :) Joskus ei vaan ehdi. No, sooloesitys tuokin.Pihalla sit Roope menee saman reitin ja minä peräs. En uskalla päästää yksin pihalle. Kaksi  kertaa se on karannut, ja kuvassa näkyykin raamu nenussa kun oli saanut ilmeisesti selkäänsä joltain. Voi raasua.Se on karannu ikkunasta, vaikka toisessa kerroksessa asutaan.Kärpäsverkko vaan irti ja hyppy. Reetta roikkuu ikkunas kans mutta ei hyppää alas. Kas näin :

81798.jpg

Siinä ollaankin jo sisälle päin menos takasin...

82291.jpg

Tälläset olis kivoja. Mutta kai nämä laitetaan vasta suojaruukun päälle? Vesihän sieltä ruukusta tulee läpitte?Vois kokeilla, paperilankaa mulla taitaa olla, niintä ei muistaakseni...Vois tehä vaikka raitasia.Tai virkata jotain ihan simppeliä pitsiä.

En muista nyt mistä käsityölehdestä nää kuvat on mut mun tarkotus onkin hehkuttaa tuota tuolia ja pöytää. Hienoja! Tuoli kyllä vaatii pehmusteen. Ja tilaa ympärilleen....

82289.jpg

82290.jpg

Mutta joo, nyt jää taas enkunkieliset pois kun en jaksa millään ruveta miettiin. Kirjotan huomenna, samoin tuon edellisen kirjotuksen enkkuosuuden. Tahtoo kotiin syömään  fetasalaattia ja virkkaan.Bon appetit :)

I have not knitted or crocheted.I wanted to, and had planned it, but then I went to chat to work and end up working there late.After work I was so tired that I forget to watch "Sex and the city", after feeding the cats I was ready for the bed. 

During the day I watched this Tommy Lee Jones -movie , it was ...hmm, love the actor, so it is ok, even the movie itself wasn't so good :)

Today I post a letter to Nina. I crafted little and put it also inside the envelope with t-shirt. It was nothing special and I wasn't so happy with result, send it anyway.

Today I am going to crochet all evening, I try to finish Vogue on Saturday, maybe...

Tiina find my missing yarnpicture, so here it is finally.

In new Marie Claire Idees were funny ladybird-crafts, loved them! And will craft them...when I got time.

Roope is making me insane, he wants to go out all the time and if I don't...well, no-one wants to listen that noice.

Funny, crocheted flower-pot. Maybe paper-yarn instead of bast ?

Love the chair, love the table, no more words needs to say...

Back home now, feta-salad and crocheting are waiting for me. Bon appetit!