Tiesin että teiltä riittää ymmärrystä tämmösiin kissanpentuhullutuksiin. Mutta nyt se on loppu, mulla on lähestymiskielto kaikkia elikoita kohtaan, sellasia jotka on saamaksissa. Akvaariokalojahan ei lasketa :) Mutta mun pitää perehtyä asiaan ennen kun mitään tapahtuu, mä en halua että ne ottaa vedenpinnassa aurinkoa vattanahka pystyssä if you know what I mean :) Kun vihjailin tästä ilosesta perhetapahtumasta pikkusisko veikkas et neljäs kissa tai jotain happeninkiä Samin suhteen. Äiti oli sanonu et kai se koiran on ottanut, isosisko kyseli onko se jotain elävää :) Mutta nyt te tiiätte kaikki.

Mira sanoi että Nekku on suloisin kissa ikinä ! Samikin sano et söpö <3 Onhan se aivan äyttömän nätti. Turkki on sellanen tosi pehmee ja hahtuvainen mutta tihee. Sitten siinä päällä on sellanen harvempi mutta pisempi karvakerros, joka on vieläkin pehmosempi. Etutassut on isot ja muutenkin Nekussa on leijonamaisia piirteitä noista kisuista eniten. Miksi nimi on sitten Nekku niin en tiiä. Mietin jotain R-alkuista mutta en keksinyt mitään. Toki Nekusta kuvia tulee jatkossakin, tässä nyt kollaasi

 727884.jpg

Näpsin Novitasuosikeista kanssa kollaasin, niin paljon kaikkea hienoa! Tosin mä en perusta vajaamittasista hihoista, mutta nehän on helppo neuloa pidemmiksi. Pääkallojutut oli tyrmäävän makeita tietysti.

 727882.jpg

Tässä ne keskeneräset, sain päivänvalossa napsastua kuvat

 727888.jpg

Minjan mekon alaosa, tulee hihaton tai lyhythihanen ja sitten ruusuja koristeeksi.

 727891.jpg

Ääääh, vähän tylsää pitsiä keskellä mutta en jaksanut muutakaan haastavaa. Luvassa kuitenkin syksyksi mustan pitsin öitä, tätä on kiva tehdä, ei jää ufoilemaan keskeneräsenä.

Nina pomppas meseen eilen ja siinä meni neljään, sitten vielä surffasin viiteen, katoin kaksi jaksoa Sinkkuelämää nauhalta, luin uutta Novitaa, kello oli melkeen seitsemän kun aloin nukkuun. Ja heräsin ennen yhtätoista. Nukuin viikonloppuna jo varastoon, niin jaksaa tässä. Töissä pitäs olla neljästä puolille öin.

On ollut vähän kekkereitä tässä. Ensinnäkin isoveli täytti vuosia 2.7. eli ONNEA TIMO !!! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) Roopella oli nimppari 7.6. ja silloin koko konkkaronkka sai Shebaa, Reettan nimppari on 20.7. eli silloin sama homma mutta kattaus neljälle :D Mä olen kattonu nimpparit normikalenterista ja Nekkuahan siitä ei löydy, kissakalenterista kyllä, ja se on 29.3. Rasmus juhli syndejä 3.7. ja täytti kolme vuotta jo. Niin ne lapset kasvaa :)

Arvatkaa, olen kuunnellu Jope Ruonansuuta, tai siis Ollaanko enkeleitä toisillemme. Kohta muistan jo sanat. Samin syy kun joutuu kuunteleen kaikkee omituista vaikka onhan tää kaunis kappale. Sami myös vinkkas mulle James Redfieldin kirjan Yhdeksän oivalluksen tie, kun oli puhetta siitä kuinka hukassa sitä välillä on. Jaa-a, luin sen yhdeltä istumalta ja en tiiä tykkäsinkö. En mä ainakaan kokenut mitään heräämistä, ja jos kuulen kerrankin sanan "energiakenttä", alan kiljuun.Tässä yksi löytämäni arvostelu mistä selviää mistä on oikein kysymys. Mutta tavallaan ihan hyvä. Kai.

Pitäs vastailla kommentteihin mutta nyt ei pysty keskittyyn ja itsas pitää mennä suihkuun ja lähtee töihin. Huomenna päivävuoro ja kaksi vapaata, ehkä vähän Tammerfesteille jossain vaiheessa. Hei sisko sisko sisko, huomenna Lauri Tähkä ja Elonkerjuu, vielä ehtisit jos tahtosit :)

 728040.jpg

Epäselvä kuva mutta pakko laittaa, Nekku vetää Roopea hännästä :)

Moikka!