Ihan ensiksi ettei unohu : Leena, tilasin sen lehden Lehtiapajan kautta, eli www.lehtiapaja.com. Olen tilannu sen kautta myös Marie Claire Ideesin. Niitä kumpaakaan ei näy listoilla, mutta kysyin tarjousta erikseen  ja tällänen vastaus sieltä tuli :

12 kk 83,10 Eur, ilmestyy 13 krt/v

Eurooppalaisten aikakauslehtien tilaukset alkavat toimia n. 6-12 viikkoa
tilauksesta.

Tilaushinta tulee suorittaa yhdessä erässä.
Jakso on määräaikainen, eli tilaus loppuu automaattisesti tilausjakson
päättyessä.
Noin 3-5 kk ennen jakson päättymistä sinulle lähetetään ns. Uudistuskysely,
johon vastaamalla tilaus jatkuu katkeamatta. Jollet vastaa kyselyyn tilaus
päättyy kun maksettu jakso päättyy.

Kopsin siihen tuon faktatiedon. Ystävällistä ja nopeeta palvelua. Jos jotain kiinnostaa niin Marie Claire Idees maksaa 36 ekee muistaakseni vuosi.Tuo uudistuskysely tulee ihan suomenkielellä, sellanen monistekopsu. M.C.I. lähettelee myös omia mainoksiaan mut niihin en ole sit reagoinu mitenkään. Kätsy homma, osoitteenmuutokset ja muut hoidan tilausvälittäjän kanssa.

Toivottavasti tästä oli nyt apua! Ne puput bikineissään on aivan ihania, meinaan yrittää kans neuloo.

Mutta eilen aloin neuloon siitä lehdestä sitä "pompulakassia". En tiiä miksi sitä pintaneuletta kutsutaan mut sileetä neulotaan ja joka viides kerros neulotaan silmukka tasasin väliajoin silleen et puretaan silmukka neljä kerrosta alaspäin ja neulotaan sieltä.Tulee sellasia pompuloita. Ajattelin vaan kokeilla ja otin sinistä Fritidsgarnia ja vuonna nolla  ( no ei ihan, olin silloin seiskalla muistaakseni...mutta kauan aikaa sitten ! :) ) ostettua jotain mohair-akryylimössöä. Mulla on siitä langasta iso villapaita tehtynä ja kapee hame, jota en ole pitänyt koskaan yleisellä paikalla, mutta kotona talvisin, koska se on ihan sairaan lämmin. Yritän muistaa kuvata ne...No anyway, Fritids pääsi pohjalangaksi ja pallot mössöstä. Tein koko kassin sit samantien. Näytti iglulta, kun pallot jäi hieman neliskanttisiksi. Mietin et ei helkkari, eihän tälläsellä tee mitään. Mutta sit funtsin et Fritids kutistuu pesukoneessa, joten silloinhan se pallot näkyy enemmän...Tai sit ei. Se on parhaillaan kotona koneessa, katon kun meen paikan päälle. Voi olla, et siitä tulee ihan muuta nyt, patalappu tai jotain. No, ei ollu kalliit langat. Mössöstä en olis tehny kuitenkaan mitään ja Fritidsiä meni ehkä kuudennes kerästä. Harmi että en tajunnu ottaa kuvaa iglu-vaiheesta, huovutetusta ainakin kuvaa luvassa.Yritän tehdä uuden kassin jostain kivemmasta langasta.Ja väristä, ei iglu-kassia mulle enää :)

Mun Pirkka-lanka pääsee varmaan Simply Knittingissä olleeksi huiviksi, se pinkki pitsihomma.En alottanu, koska mua käskytettiin muuten puhelimessa ja aloin sit sitä hommaa koklaan.

Niin siskolle tuli kans Elloksen kuvasto. Siinä oli sellanen kiva kukkahuivi. Lupasin tehdä sellasen, ettei tarvi tilata. Makso muistaakseni 16.90 tai jotain. Tartten 34 kukkaa, eilen virkkasin 7. Joka kukas neljää väriä, se tarkottaa kaheksaa langanpäätä, kertaa 34 on 272...päättelyä luvassa siis.

                               zoomaa klikkaamalla kuvaa

Tässä on huivi itse. Hieno! Pitää vääntää itellekin jotain vastaavaa. Onneksi sisko tarttee tuon huivin vasta syksyllä mustan takin seuraksi, niin ei ole hirviä hoppu sen kans.

Annin mekkoo tein eilen. Yksi kerros tarkottaa yhtä senttiä. Kuinka pitkä matka on kainaloista polven alle melkeen kolmivuotiaalla? Sisko, mittaa ja lähetä tekstiviesti.... :) Hidasta! Pinkki Kotiväki ei riitä, haettava kaupasta kerä.

Tilkkuja en tehny yhtään! Laiska minä...Heti relasin kun sain kuukauden lisää armon aikaa. Yritän tsempata.

Moda ei tullu eilen, ja tänään posti ei ollu tullu kun lähdin. Mutta sissin sitä kaupassa eilen ja kivoja systeemejä näytti olevan.

Jeps, laitoin muistiin Stitch and Bitch- kirjasta niiden neulojien nettiosoitteita ja meinaan mennä niitä lueskeleen nyt seuraavaksi...

Äiskän kukkapenkki pääsee taas kuviin:

                      105029.jpg

Huomenna taas, moi moi!