Kiitos kommenteista ja avusta sen Bloggerin suhteen... Täytyy sanoa että Vuodatus tuntuu paljon helpommalta, mutta kai se on tottumiskysymys. Pitää yrittää...

Hamsterointiin meinaan blogata vielä kerran, ne kaikki loput mitä saan kuun loppuun mennessä. Ja kyllä sitä varmaan muutenkin jossain vaiheessa tulee käytettyä. Eilen muuten kun yritin kommentoida Bloggeriin niin se käänsi kaikki sanat väärinpäin, siis takaperin. En tiedä miksi, varmaan oma kone jotenkin sekasin, kun niin usein on ollut kaikkea ongelmaa viime aikoina.

Sanni, ne hihat levenee ylös, niistä on pingotuskuva jossain aiemmassa postauksessa. Ne piti tehdä pyörönä yksitellen mutta mä tein kerralla ja leikkasin erilleen. Ettei tule sitä toisen hihan syndroomaa :) Malli on uudessa DK:ssa mutta paksummasta langasta ja vetskarilla.

Neuloin eilen bokseri/sortseja eteenpäin. Meinaan käyttää niitä kotona paksujen sukkahousujen päällä. Tämmöstä on tulossa

Valko-vihree-punaset 7 Veikasta, eka piti Nallesta mutta näytti tulevan niin pienet että purkasin. Kyllä ne kohta on valmiit.

Tänään meni päivä taas siivotessa, pyykätessä ja postissakin kävin. Sitten etin uutta luettavaa Blogilistalta ja löysinkin kivoja seurattavia. Salesta otin kokeeksi Glimminge Port Salut -juustoa joka oli melko edullista ja ah, niin hyvää et voisin mennä naimisiin sen kanssa. Laskiaispullia teki mieli mutta en ostanut kun torstaina pitää töissä leipoa niin syödään siellä vasta.

Nyt etin huomiseksi työvaatteet, otan suihkun ja sitten telkkaa ja neulomista, tsau.