Ensinnäkin KIITOS joulutervehdyksistä ja kalenteria koskevista kommenteista! Hauskaa, jos se pysyi yllätyksenä. Minna meinaan jo 1.12. jätti tämmösen kommentin :

 Ajattelin kanssa nyt sitten arvuutella, että mitä me oikein ollaan tekemässä :) Kun eikös sulla joku arvonta sitten ollu..? Eniveis, pingviini/pöllö/joku muu tirppa on mun arvaus. Näin viime yönä nimittäin ihmeellistä neuleunta ja SÄ SOITIT mulle ja sanoit et "pingviini". Et mitää muuta. Ei ole helppoa, mut sitä tää teettää kun 24/7 neuloo tai bloggaa XD

Olin ihan että näinkö heti arvattiin et mikä siitä tuli mutta ei siis kuitenkaan. Laita mulle Minna yhteystiedot niin postitan jotain palkinnoksi oikeasta arvauksesta :)

Kotiuduin hetki sitten kotipuolesta. Joulu meni oikein mukavasti. Mennessä vein hautausmaalle kynttilät ja kävin kuusitarkastuksella jokaisella sisaruksella ja muuten möllötin kotona. Katoin Joulutarinan ja Saw V . Söin hirveät määrät ruokaa ja muita herkkuja, ihanaa, syöminen on ihan parasta :D  Sain ihania lahjoja :

 2176468.jpg

Punasen flanellipyjaman jossa oli lumihiutaleita, pörrösukat ja äidin neulomat sukat, jotka tosin vasta sain joulupäivänä kun olin aikani narissut että miksen saanut sukkia joulupaketista :D Kolme rasiaa namia, tukun rahaa, arvan, kauniit pitsihanskat, kuusenkoristeita, korvikset, enkeliraamin, enkelisoittorasian, koriste-enkelin. Suihkushampoota ja dödöä, kahvilikööriä ja joulutontun, kynttilöitä ja snowgloben jossa oli Minjan ja Miron kuva. Ja tämmösen lipaston

 2176476.jpg

Kiitos!

Meillä kävi pukki ( joka oli allekirjottanut ) jota Miro ei pelänny mutta Minja pelkäs ettei halunnu syliin mutta otti kyllä lahjat :D Laitan kuvan kun sisko lähettää.

Mun itsetehtyjä lahjoja oli ( osa on esitelty täällä jo aiemmin )

 2176504.jpg

Vihreet tumput isoveljelle Isoveljestä, Minjan tossut 7 Veikasta, Eijan tossut Isoveljestä, äidin tossut 7 veikasta, Minjan pipot Virtain Villan villalangasta ja Nallesta, Minjan tumput 7 Veikasta, pikkusiskon tumput Maijasta (silmukoita jäljennellen kissa ja resorissa virkkausta ja kissanapit), Freedom Spiritistä Minjan nuttu, äidille Novitasta Nallesta nuttu (laitan paremman kuvan myöhemmin), Juhanille tumput  Lett-Lopista, Minjan Liu ja Annin Lola :D

Mika ja Jane sai pipot ja virkatun patalapun

 2176585.jpg

Joku halusi tietää mitä Neiti Hämähäkki sai niin hän sai luolan :) (Mikä on Neiti Hämähäkin lempiasia joulussa? Samu Sirkan Joulutervehdys ! LOL...Bon Appetit ;) )

 2176486.jpg

Kissat oli töpinöissään omista paketeista, joista löyty ruokaa ja uusia leluja

 2176478.jpg

Jouluaattona en ehtinyt neulomaan mutta joulupäivänä neuloin Panachea riville 80

 2176480.jpg

Eipä nää huivit näytä miltään ennen kuin pingottaa.

Sain äidiltä muuten kirpparilta löydetyn Laila kemppisen Pitsimalleja ja käyttöideoita -kirjan. Ihan kivoja ruutuvirkkausjuttuja oli, perhosia ja ruusuja ainakin. Mitään käsityöaiheista en saanu paketeista, itte annoin Hannalle, äitille ja pikkusiskolle lankaa Lanka Ideasta ja äitille myös ne messuilta ostetut sukkapuikot. Virtain Villa oli kuulemma ollu kiinni kun olivat käyneet :D Noooh...eiköhän tuota lankaa ole nyt ensihätään kotonakin. Näin tänään Hannankin lankakopan, ja se ei tosiaan ollut pieni :D

Telkkarista tulee hyviä elokuvia ja samoin lainasin Hannalta kolme elokuvaa, joten meinaan nyt vain relata ja tyhjentää äidin mukaan pakkaamaa ruokakassia ja suklaarasioita. Ja neuloa jotain helppoa, tuota pitsiä en pysty telkan ääressä neulomaan tai menee väärin. Huomenna käyn ostamassa muutaman kotilaatikon kamojen järjestämistä varten ( ja juustoa, niitä lahjapakkauksia saa nyt alennuksella kun joulu on ohitte suurimmaksi osaksi) ja meinaan siivota tän kämpän ja vaihtaa järjestystä.

Muitakin kuvia on mutta niistä lisää maanantaina tai tiistaina, posti ei ollukaan niin nopea kuin luulin :(

Jatketaan joulusta nauttimisesta, se kuulemma jatkuu Pääsiäiseen asti :)

 2176481.jpg