En edes muista koska olisin ollut näin aikasin hereillä, varmaan sillon kun kävin töissä... Mä olen töissä eiku hereillä siksi että mun alko eilen illalla tekeen ihan hirveesti mieli pullaa, mutta en tietenkään voinu alkaa leipoon yöllä pullaa ja ei mulla ollu hiivaakaan kaapissa. Joten lähden kohta Äsh-markettiin ostaan hiivaa ja alan sit leipoon.

Ollilla on nyt villapaita, housut, pipo ja kaulaliina. Pienet töppöset ja tumppuset pitäs vielä neuloa. Otan kuvan kun päivä valkenee. Tein samoista langoista kuin apupuput, ruskeeta ja valkosta. Ihan kiva neuloa kun saa nopeesti valmista, kun on niin pieniä kappaleita.

Milla Magia tuolla kommenteissa houkutteli SNY:hyn osallistumaan ja hyvät oli perustelut. Niin minä tosiaan kommentoin  silloin kun  alkoi tuo hommelin järjestely että osallistuisin jos olisi mahdollista pysyä salassa mutta eipä sitä juuri pysy kun ainoo bloggaja täältä kylästä on. TOSIN, tuskin kaikki -ei todellakaan- tänne blogiin on eksynyt joten ehkä en kuitenkaan kärähtäisi ja paljastuisi. Siis jos se kelle lähettäisin ei blogiani seuraisi. Mutta joo. Onhan se niin että eihän sitä tietäisi mitä postin mukana tulisi (kissankarvoja for sure, ja tällä menolla nuorimmainen kissoista, koska roikkuu tälläkin hetkellä verhoissa ja raakkuu) vaikka lähettäjän tietäisikin, niin olishan siinä sitä yllätystä. Mutta musta olisi kuitenkin hauskaa olla myös se SALAINEN ja kattoo kuinka pitkälle salassa pysyisinkin. Ja siksi en meinaa nyt osallistua. Ja toivon että niitä järkkäillään vastakin, josko jonnekin muualle ( lue : Tampereelle ) täältä pääsisin siihen mennessä muuttamaan. Niettä seurailen nyt muiden yllätyksiä blogeista ja toivon kaikille kivoja paketteja :)

Kävin eilen siivoomassa sitä varastoo. Viihdyin tasan puoli tuntia, sit alko kyllästyttään. Sain kuitenkin ihan hyvän alun siellä, josko viikonlopun aikana saisi siivottua loppuun. Tänään on sitten perjantai ja kotona menee tämä päivä todennäkösesti. Tässä alkaa tammikuu loppuun ja keskeneräisten kasa on edelleen työn alla. Tosin, mulla on ollut näitä sivuraiteelle siirtymisiä tässä ihan tarpeeksi, joten ittee saa syyttää kun mikään ei valmistu. Toisaalta ne uudet jutut mitä oon tehny, on kanssa valmistunut, joten mitään ei ole jäänyt roikkuun. Haen tänään keltasta lankaa huivin hapsuihin ja saan senkin pois kuleksimasta. Jossain vaiheessa pitää laittaa niitä tuonne galleria-sivullekin, yritän tänään jossain välissä. Lankaostosivuakin pitäs täydentää.

Jaahas, kauppa on auki, see you later, alligator.

               360988.jpg 

( Nää pullat tarjoili Googlen kuvahaku.Mä taidan tehdä ihan pyöreitä vaan ja täyttää kermalla ja mantelimassalla...kai Laskiaista saa vähän etukäteen juhlia, kun tuota kasvishernekeittookin on tullut tässä syötyä...:) )