Ei mulla oo kuumetta mut ei aina keksi mitään kivaa otsikkoa...tuo tuli nyt mieleen.

Päänsärky meni ohitte alkuillasta Oprahia katellessa. Menin sen jälkeen höpötteleen pitseriaan ja sielä se ilta vierähtikin, jäi siivoukset ja muut ihan kesken.

Löysin tosi hyviä laatikoita Löytiksestä, sellasia isoja ja tukevia, ne piti koota ite muovinastoilla. Viisi ekee kappale mutta on hintansa väärtejä kyllä. Mun piti ostaa niitä kotilaatikoita mut ei siel ollu, mutta parempi näin.

Lainapeitteen päättelykerros on 240 cm, ja korkeus 120 cm. Varmaan isoin huivi mitä mulla on. Ja varmaan kivoin malli mitä olen neulonut huiviksi. Oli Enekin kiva, ja ykkösmysteeri. Ällöin on ollu kakkosmysteeri sen ärsyttävän reunan takia.

Neuloin eilen iltapäivällä ponchopaitaa taas sen kymmenen senttiä, muuta en sit ehtinyt neulomaan...

Kissojen madotus pillerillä oli vaikeempaa kuin pastalla. Roope ja Reetta sylki sen ulos varmaan viisi kertaa ja sit mun oli kovetettava luonteeni ja tökättävä se niin syvälle kurkkuun et pakko oli nielasta kakoen. Ällöä. Mut ällöjä on madotkin. Mietin et kuinka pikku veijarin kans käy ja kokeeksi heitin sen pillerin sängyn alle missä hän silloin majaili. Joskus on onni myöden, Rasmus söi sen tuosta vaan.Kiitos vaan.

Kävin tuossa taas kaupoilla kisunhiekkaa hakemas, ja löysin alesta kivan, vähän kiinahenkisen paidan, vihree ja roosia kukkia. Kävin oikeesti ettimäs sitä t-paitaa mutta ei sitten kun ei.

Kolme kuukautta niin alkaa joulukuu, kyllä on vuosi hurahtanut äkkiä... Ihanaa kun jo ensi kuun lopussa ilmestyy joululehdet, niissä on aina kaikkee ihanaa... Pitääkin kasailla kaikki vanhat esiin ja ettiä jotain vinkkejä. Mulla oli jossain vaiheessa jokin idea joulukortteihin mutta olen unohtanut mikä se oli...Vois tehdä ne ajoissa, niin ei sit kieli vyön alla tarvi olla niiden kanssa. Oon keksinyt jo muutamia joululahjoja, mutta en vielä hankkinut. Pari pientä neulomustakin on osoittautunut niin kivan näkösiksi, että pitää sellaset tehdä.Mutta ne on sellasia päivässä tai kahdessa valmiiksi -juttuja, eli ei mitään stressiä aiheuttavia...vielä ainakaan :)

Tällänen huivi oisi kiva mulle itelle

             Zig Zag Scarf

Ohje siihen löytyy täältä. Simppeliltä näyttää ainakin äkkiä kattoen. Hemmetti, koska oikein nää kaikki kivat jutut ehtii tekeen, ei koskaan varmaan.

Saan kertyneet lomapäivät rahana, lähden sillon Tallinnaan ostosmatkalle, sieltä löytyy varmaan ihan kivoja juttuja paketteihin. Ja mulle lankaa :) Alkuviikolla Oprahissa oli juttua jenkkien luottokorttiveloista yms. ja siinä yksi nainen sai noottia käsityötarvikeostoksistaan...Hänel oli  mm.  helmiä (muistaakseni) tonnin arvosta ja aina ostaa lisää kaikkee... Ohjelmas hän kävi lankakaupassa ( 70 taalaa ) .Lankakauppa näytti aika kivalta :)

Puntaripäivä oli tänään, oli laskenut paino. Eikä tee mieli karkkia. Mutta ostin Dietorelleja kaappiin siltä varalta jos tekee mieli. Laittikokista on varmaan ostettava, ettei mene liian kurjaksi tää touhu.

Ennen routaa oli hyvä kirja, mutta pääosassa ei ollukaan Kurt Wallander vaan tytär, joka on kans pollari. No ei se mitään, samanlaista tarinaa se oli kuin tähänkin asti.

Meen nyt lainaan askartelulehtien joulunumeroita ja Avotakkoja, et voi jatkaa tuota ellunkanana olemista, mukavaa veekooäl, maanantaihin !

                M406P001D-2.jpg

P.S. Tämä löytyy täältä.