Vapaapäivänä pitää nukkua pitkään yleensä mutta ei tänään! Mulla oli asunnon katsominen 8.15. MINÄ MUUTAN UUTEEN KOTIIN TAMMIKUUSSA!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Ja kaikki haluaa tietää millanen se uusi kämppä on, eiköstä vaan? :)

Kerrostalo, ylin kerros. Talossa tehdään justiin julkisivuremonttia, mikä on melkeen valmis. Asunnossa on melkeen 30 neliöö. Ovesta tullaan eteiseen (kas kummaa :) ) ja heti vasemmalla on iso retropeili (siis peili missä on jokin kuva edessä, no tässä on mänty, jaiks, mutta can live with it anyway) ja kaapit (tanko ja hyllypuoli, ja yläkaapit) ja oikeella puolella jumalattoman iso siivouskaappi ja naulakko.Oikeella edessä on omituisesti paneloitu tummanruskee ovi (jotain omituista mökkitunnelmaa...?) kylppäriin, joka on aika kiva harmaine kaakeleineen ja tilaa on ihan jees.Ja eteisestä suoraan eteenpäin on se huone, ja nyt seistäänkin sit oviaukossa.Vasemmalle jää nurkan taakse alkovi,oikeella huoneen perällä on aukko keittokomeroon, jossa on kivat valkoset kaapistot, luulen et hienoin keittiö mikä mulla on koskaan ollu.Huoneen perältä mennään parvekkeelle. Keittiössä on ikkuna ja huoneessa tietty kans. Vaaleet tapetit (apua, kissat...) ja lattiat on hienot jotain puunnäköstä laminaattia. Tykkäsin kovasti.Kaksi vuokratakuuta, mutta toinen mulla onkin jo valmiiksi tästä kämpästä sisäänmaksettuna, ja toisen saan säästettyä lomarahoista (se lomaraha on varmaan käytetty jo sataan kertaan :) ). Meen tekeen paperit huomenna.Saan varmaan alkaa tekeen muuttoo jo tän vuoden puolella, ihan sopiva matka muuttaa, muutama sata metriä. Astioita ja vaatteita vois kiikuttaa kaappeihin jo etukäteen, isot kamat sitten kerralla.Säilytystilaa ei ollu oikeestaan sen enempää kuin tässäkään, mutta oli se kivempi kämppä.

Final kuva tumpuista, kais ootte kyllästyneet jo näihin :) Niistä tuli nyt hyvät sit pesukoneen jälkeen.

 272379.jpg

Kun tulin aamulla kotio, Miisa vilahti samalla ovenavauksella sisään

 272381.jpg

Päästin Roopen ja Reettan moikkaan Miisaa

 272383.jpg

vaikka meillä onkin tämmönen lappu rapussa

 272384.jpg

:D

Oikeesti ei ole kyllä leikkimistä allergioiden kanssa, mutta en ole kyllä nähnyt ketään, joka ei olis päästänyt ovella odottavaa kisua sisään. Ja mun rontit ei oleile rapussa, kyllä ne vaan käy pikasesti pyörähtämässä siinä kun tulen kotiin, jos joku naapurin katti siinä sattuu olemaan.

Kävin eilen kattomassa uutta baaria, oli tosi hieno, tykkäsin kovasti.Tuli vähän Cumuluksen Hemingway's mieleen. Tulin kotiin jo ennen kahta reippaasti, alko niin väsyttään.

Aluksi mun piti nukkua vielä tän asuntohomman jälkeen, mutta piristyin niin, että taidan tässä alkaa siivoileen ja touhuun muutenkin, ja käyn kylällä sit kun päivä on vähän pidemmällä.Pääsen sit ajoissa neuloonkin.

Joten moikka!