...tämäkin " En aloita mitään uutta..."-päätös. TAAS. Mutta siihen on kaksi syytä :

1. Nina-serkku

Räpätettiin viikonloppuna puhelimessa ja eilen tekstiviestiteltiin niin että päädyin Kaksnelosta katellessa neulomaan kaksi pipoa keitetylle kananmunalle lämmikkeeksi. Älkää kysykö miksi. Olen aivan syyntakeeton, täyttä ymmärrystä vailla....En mahtanut mitään. Mulla oli raaka kananmuna patalapun päällä mannekiinina :) Ihan kuin Roope olisi katellut touhujani ja pudistellu päätään hiljakseen. Harhoja? :) Hmm...sain vielä yhden pipoidean ja sekin on toteutettava.

2. Oriveden kaupunginkirjasto

Hyllyssä kutsui luokseen Weekend knitting. Tartteeko tätä sen enempää selitellä?

Mulla on kesken edelleen se musta villapaita, aikaa sitten aloitettu. Haluan  kirjailla siihen silmukoita jäljitellen pääkallon ja lankakerän, josta törröttää puikot  luiden tapaan. Knittyn paidasta saa hiukan osviittaa , mutta kallo on liian pyöree mun makuun...

                            hardcoreBEAUTY.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaikenlaisia kalloja sitä netistä löytyykin...Tuo saksihomma on aika hauska.

                 skullstyles.gif

Sen kallon pitäis olla humoristinen eikä pelottava. Vähän niinku

                                           tim_burtons_the_nightmare_before_christm

  -tyylinen...Pyöreehän sekin on, mutta sympaattinen :)

                                       NB35.jpg

Kas näin. Siinä on pohdittavaa tälle päivälle.

Oikeesti mä en ole edes nähny koko elokuvaa, mutta Nina ihasteli NBC-tavaraa Tampereen Oasis-liikkeessä ja musta ne näytti aika kivoilta. Ja nyt muistu mieleen kun mietin sitä sopivaa kalloo. Novitan kevään nuoriso-speciaalissa oli kans ihan käypä kallo...pitää funtsia, ettei tartte sit purkaa.

Suuri Käsityölehti ilmestyy tänään, muistaakseni. Toivottavasti siinä on paljon kaikkee kivaa tekemistä, huiviohjetta toivon edelleen...

Huomenna on suurimman kullanmurun nimppari, pitää hakea päivänsankarille herkkua kaupasta. Täytyy sen verran harrastaa kissatarinointia,että Roopella sitä vientiä riittää. Nyt on tosi monena päivänä kipittäny naapuritalosta  tai siitä parkkipaikalta nätti harmaa kissa, joka sitten hengailee mein kans sopivan välimatkan päästä, kun ollaan ulkoilemassa. Eilen Roopen kans mentiin parkkipaikalla olevan auton ohi ja Roope kurkisti sen auton alle että onko neiti siellä. Hassua.

On niin mustavalkoset noi kuvat et pöllitääs vielä joku värikäs tähän loppuun

                                 big2.jpg

Hellanlettas sentään :)

Nyt vielä nopiaa parit sähköpostit kirjottaan ja sit kotia kohden...moi....