On ilmeisesti melkoisen mission impossible nykyään tulla suoraan töistä kotiin. Eilen työkaveri houkutteli Henkkaan kuunteleen musaa. Olin kuin partiopoika, aina valmis. Tosin kannatin Coca Cola Companyä, koska menin tänään kymppiin töihin. Piti sitten nukkua pienet päikit kun pääsi kotio. Mutta oli se hauskaa, hyvää musaa ja hyvää juttuseuraa.

Pami-darling muisti mua tämmösellä kivalla jutskalla

 842019.jpg

Kiitos oikein paljon !!!! <3 Mukavaa että viihdyt täällä Vilkkilässä :) Ja siis Katihan tämän nappulan on väkertänyt ja jakoon laittanut . Mun pitää nyt miettiä kenelle heitän tämän...Hmm, voisin tyrkätä tämän vaikka Hannaliinille. Hannaliini on esitellyt blogissaan maailman kauneimmat sukat, noin viidetkymmenet Aili-lapaset :) ja lukemattomat määrät muitakin tumppuja ja sukkia ja muita hienoja käsitöitä. Jag tycker, jag tycker. Ja tähän perään, että olisin voinut antaa tämän vaikka mille blogille mitä seuraan jne jne. mutta nyt siis Hannaliinille :)

Nyt en tiiä koska on seuraava työpäivä. Joten siivouksen kautta aloittelen toivottavasti edes muutaman vapaapäivän vieton tässä, lojun kissojen kanssa matolla lukemassa lehtiä, tuijotan telkkaa, luen kirjoja, neulon, ompelen, syön tuoretta ruisleipää ja Oltermannia ja nukun.

Ja tietysti bloggaan :) Muuten, Jane sähköpostitti mulle yhden blogipohjan säätämiseen liittyvän jutskan, joten saatan huomenissa vääntää tätä pohjaani mikäli on riittävästi keskittymiskykyä siihen hommaan, joten jo nyt pahoittelen jos Blogilista päivittää tätä turhaan. Huomenna illalla varmaan kirjoittelen sitten jotain ihan asiaakin.

Joten moikat siihen asti.