Virkkailin eilen Dieselin seurassa patalappua, ei ole vielä valmis, joten ei kuvatusta.

Ja heti näin etten taas unohda niin ne pihvitikut on tälläsessä paketissa

 429127.jpg

Siinä on kolme tikkua, maksaa vähän alle euron. Eli aika tyyristä herkkua mutta raaskii niitä joskus ostaa, kisut tykkää niistä niin paljon.

Kyselin eilen Neulontalistalla hyviä puuvillalankoja vauvaneuleisiin. Kuten arvata saattaa, parin tunnin päästä katsoin luukkuun ja siellä oli vastauksia useampia. Kiitos vielä kerran :) Ja näitä ehdotettiin

Sandnes Mandarin Petit , Idena Bambino Bomull , Novita Suvi , Mayflower Cotton  ja 200 gramman jättikerissä myytävää puuvillalankaa Citymarketista /Prismasta. En ole neulonut näistä kuin Mandarin Petitiä joskus. Jokisella on ainakin sitä näistä, muistelen. Aika kivat värikartat kaikissa. Suvi olis edullista...Pitää selailla noita nettikauppoja , kun ei ole Tampereelle menoa. Paitsi ensi viikon tiistaina, mutta en osta vielä sillon, koska olen pudotuspeleissä mukana maaliskuun. Sitten on jo pakko alkaa neuloa vauvanvaatteita, koska huhtikuun lopussa pitää olla valmiina. Tai ei ole PAKKO, mutta haluan että on. Olen selaillut blogeja ja etsinyt jotain kivoja vauvajuttuja, tässä muutamia

Nuttu ja paita , mekko, pipo ja tossut , nuttuja ja mekkoja ja tämä ei ole vauvan mutta laitan tämän kuitenkin, jos tykkää verkkoponchoista, mutta haluaa tehdä sen vähän erilailla  :) Onhan noita nättejä, pitää katsella kaikki kotona olevat lehdetkin läpi. Varsinkin noissa todella vanhoissa käsityölehdissä on kivan retroja vaatteita, ohjeet on vaan niin pienellä präntillä.

Täällä on meneillään kissatappelut. Roope ja Rasmus tappeli hirveesti ja komensin Roopea lopettamaan, joka sitten loukkaantuneena tästä äänensävystä meni kylppärin matolle makaan. Kolme minuuttia myöhemmin Reetta ja Rasmus alko tappeleen. Huomaatteko yhdistävän tekijän ? Kyllä, Rasmus. Komensin sitten Rasmusta, joka menikin sängyn alle ja sähisee siellä edelleen :D Se on sellanen asenteen omaava kissa.

Joo-o, jos imurois ja tuulettas ja kävis äkkiä kaupassa ja tulis kotiin virkkaamaan. Varmaan selaan niitä lehtiäkin tänään. Hyvää päivänjatkoa!

   429242.jpg