Moi vaan,olipa viikonloppu yhtä juhlaa. Hieno homma ! En sitä nyt sen enempää hehkuta mutta sen verran avaudun  et hassua kyllä, jos Metsäketo ois voittanu koko shown niin se ei hetkauttas mua niin paljon kuin tämä. Lordin paita on saatava ilman muuta muistoksi, ei tällästä niin kauhean usein tapahdu.On se vaan hienoa olla joskus suomalainen.Aamen sille.Tai hallelujaa :)

Tulin maalle taas, hoitaan siskon lapsia.Juuri nyt on helppoa, kun kaksi isointa on synttäreillä ja kolmas

88195.jpg

näin. Mutta tätä edelsi "Anni mukaan!" (synttäreille) huutoa sen verran paljon et meinas tätikin jo itkee.Kun väsyttää niin ei sitä kelpaa sit mikään muu vaihtoehto, vaikka mitä yritin. Videoiden eteen sit sammu kuin tallilyhty.

Roosa on tässä.Tiiän, langat päättelemättä mut en ole löytäny neulaa mistään nyt hetkeen.

88198.jpg

88197.jpg

Nalleahan tuo lanka.Neuloin melkeen koko kerän,en sit ruvennu enää urheileen yhtä mallikertaa kun en ollu varma riittääkö lanka.

Voguesta kuvaa tänään kans, kun saan kaivettua sen tuolta kamppeiden joukosta. Lanka ei riitä,näyttää siltä. Sain neulottua sitä telkan edes mut en kuitenkaan niin paljon kuin aattelin. Helmaan ei tule kuin pitsiä koska palmikot näytti hölmöltä. Sitä on purettu ja neulottu niin sataan kertaan että ei oo enää kellää kivaa.

Joonas etti mulle kalvovärit, ja tein Annille perhosia, kukkia ja kissan. Nyt ne on kuivumas, kaippa ne siitä nätistyy, nyt ne ei näytä niin hääveiltä.

88196.jpg

Käsittääkseni ne jotenkin kirkastuu tuosta "maitomaisesta" ulkonäöstä. Voin sanoo et eipä tuo niin kauheen helppoo ollu, tai sit olen vaan kömpelö tuollaisessa.

Tyynykin pitäs valmistua täs päivän mittaan, eli illalla sit tilannekatsausta heidän osaltaan.

Nina on varmaan saanu tänään postia, niin uskallan nyt esitellä hiukan sitä paitaakin...

81823.jpg

Eihän tuollaista paitaa voi vastustaa, ostin itelle kans :)

 Näpertely oli sellanen virkattu rannekoru, jossa oli kaksi mosaiikkisydäntä koristeena. En muistanu kuvata sitä, mutta heittelen kuvaa sit kun teen itelle jotain vastaavaa.

Jeps, meen nyt jatkaan harjotuksia ja ihmetellään sit myöhemmin taas, tsau!

What a weekend : celebration, celebration! I am more happier with this Lordi-winning than that if Metsäketo had won whole thing. Good! I am going to buy Lordi-shirt as a remembrance of this happening.Amen for that. Or hallelujah :)

I came back to homevillage, to nurse sister's kids. It is easy now cause one is sleeping and two are on their friend's birthdayparty.

In the pictures are Roosa, and some crafts that I made for Anni. And Nina's t-shirt :)

Vogue-yarn is ending, of course. It seems to be a real piece of sorrow to me. Why I ever start to knit that! But pics of it later, and also pics of pillow case too, it is almost ready.

I send also a bracelet to Nina. It is crocheted and got two mosaic hearts. It wasn't so nice that I think but send it anyway.

Later, bye!