Roikuin eilen netissä ja mesessä yli yhteen. Oisin roikkunu pisempäänkin varmaan mut sillo Elisa heitti mut pihalle, tuosta vaan. Palvelimeen ei yhteyttä. Piti mennä sit nukkuun. Puol seiska heräsin itekseni ja katoin et mitä kuuluu tänään, no nyt pelitti sit. Nää on näitä henkimaailman juttuja, joo.

Kävin aamulla pankissa allekirjottamassa eläkepaprun. Sen piti olla ok, mut jokin kömmi oli pankilla tullu. Sain vaivanpalkaksi lompakon, ihan kiva, musta ja simppeli.

Sit kävin kaupassa ettimäs 110 cm jumppapukua, ei ollu kuin 90 ja 100, tietysti. Kävin ruokakaupassa ostamas herkkuja, kun illalla saattaa tulla vieraita, ei o varmaa vielä. Voileipäkakkua just väänsin, on painon alla jääkaapissa. En tiiä tuliko tarpeeksi suolasta, pitää laittaa päälle sit lohta lisää jos ei oo täytteessä tarpeeksi. Mirkulle ostin pillimehuja ja juustonaksuja, kun ei se tuollaisista välitä, alle kolmevuotias. Sisko oli näyttäny blogia eilen Mirolle, Roopen kuvasta oli sanonut "Missä on Reetta? " ja Joonaksen pääkallopiposta "Pelottava lammas" :) Näyttäkö se sit lampaalta, en tiiä, voi olla...

En sitten neulonut eilen yhtään, mut nyt kohta meinaan ja samalla kattoa Pakon nauhalta.

Niin, niitä kuvia...

Tää ruusutaulu on Vapaa Valinnasta, ihana. Jotenkin on kivempi vihreetä seinää vasten kuin luonnonvalkosta.

 216263.jpg

Bauhausista ostetut valot, enkelivalot on laatikos, ei päässy nyt viel kuviin...

 216264.jpg

Citymarketin sammakkopeitto, Teija 30 veen oli ihan pakko saada tää :) Ikä todellakin on vain numero :)

 216265.jpg

Josefssonin ( ja Elloksen ) kassi, ihana ihana.

 216267.jpg

Samasta paikasta paita, muita vaatteita ei voi kuvata kun ne on koneessa pesulla.

 216268.jpg

Seppälän ihanat rannekkeet.

 216269.jpg

Ihana venkosilmä pupunen :D

 216270.jpg

Mun kassi, kuin useat kohtalotoverinsa, ilman sankoja ja vuorta. Poor thing.

 216271.jpg

Pari kuvaa kotoa, eli tässä mä tätä kirjottelen...

 216273.jpg

Ja ruokapöydän pääty on tällänen. Ikkunalaudalla näkyy mun ompelurasia, vaaleensininen ja nalleja, Vapaa Valinnasta joskus aikaa sitten. Siellä on nuppineulat yms neulat ja alaosassa vain mittanauhoja, kolme kappaletta :)

 216274.jpg

Pikku Reetta, nukkuu nyt mun vieressä omalla tuolilla. Se on sellanen hengaaja, mamman viekussa aina.  Tässä ihmetellään tietsikkaa.

 216261.jpg

Jeps, blogeja lukemaan taas hetkeksi ja sit Pako ja neulomista, moi!