Minä itse siis. Eilen. Äsmarketin pakasteallas. Daim-jäätelökakku. Kotona nojatuolissa telkkarin edessä. Lusikka. En kerro enempää :) Mutta todennäköisesti arvaat kuinka siinä kävi. Lupaan ettei koskaan enää ! Ainakaan koko kakkua :)

Neuloin eilen taas takkia. Etukappale on valmis ja toinen etukappale 1/3 neulottu. Siirsin sydäntä ylemmäs ja kruunua alemmas mutta en varmaan tarpeeksi, voi olla että se jää vieläkin osittain kauluksen alle. Mutta se saa nyt olla niin kuin on. Vielä ei tee mieli neuloa muuta, joten näyttää lupaavalta että saan sen tikutettua suht nopeesti valmiiksi. Kamala kasa nappeja mun on ostettva siihen, useita kymmeniä koristelua varten. Mietin, että vois netistä ettiä, tuskin tän kylän nappikaupassa on samaa nappia viittäkymmentä kappaletta edes. En ole viel kyselly mut epäilen niin.

Seuraavaksi varmaan neulon Annille ja itelle sellasen pupuliinan Novitasta, pätkä fleeceä pitää ostaa sitä varten. Ja mietin jos kokeilis neuloa sitä Ainoa takiksi kanssa. Vill sii.

Siirsin ostoksia omalle sivulleen , ne mistä löytyi kuvat,  ja nappeja olen alkanut haalimaan kokoon kanssa pikkuhiljaa. On vähän ajanpuutetta, kaikkee kivaa olis kyllä mielessä.

Netistä löytyi herkkuohje :

Daim:
2rkl margariiniä
3rkl kermaa
3rkl siirappia
2rkl kaakaojauhetta
1dl sokeria

Keitä niin kauan kunnes se sekoittuu.
Kaada leivinpaperille jäähtymään vaikka pakastimeen.

Kamalan pieneltä määrältä vaikuttaa nuo ruokalusikalliset. Ja eikös siihen pidä sulattaa suklaata vielä päälle? :)

               if%20i%20ever%20need%20religion%20chocol

Tai jotain sinnepäin...

Lähden töihin nyt, huomiseen, he hei !!!!