Tässä ne ovat

 363839.jpg

Mutta ei ne tietenkään valmiit ole, valkoisiin kauluksiin tulee kirjailua ja nappeja ja muuta kikkailua. Ja silittämättäkin ne on, eli jonkinlaista lähikuvaa saa vielä odotella. Kaavan tulostin Strömsön sivuilta jokin aika sitten.

Ompelin samalla tälläsen pussukan 25*37 cm, kai sille jotain käyttöä keksii

 363842.jpg

Yöpaitapussiksi tai jotain.

Ja siinä ne tämän päivän saavutukset onkin, muuten olen vain lueskellut ja katellut telkkaa. Nyt pitää imuroida langanpätkät lattialta ja siivoilla muutenkin. Voi olla että huomenna ompelen vielä lisää, kun kaikki kankaat on nyt tuossa levällään. Pitää vähän katella lehtiä ja ettiä inspiraatioo, Marie Claire Ideesit taitaa päästä eka luettavaksi. Ai niin ja henkarinpäällysiä vois ommella.

Virkatun kruunun ohje on Suuri Käsityökerho 4/1988 -lehdessä, kun  Vattumato sitä tuossa kysyi. Jotenkin muistasin et jossain uudemmassakin numerossa olis, en ole ihan varma.

Täältä löyty jotain kivoja kankaita, mutta ei kuitenkaan ihan sellasia kuin haluan. Eurokankaassa pitää ilman muuta käydä, ja Fabrissossa, niistä saattas löytyä.

Joulukirjassa oli ihan killeri omenamuffinsiresepti, en tiiä kauan pystyn vastustaan. Ja kyllä mun on tunnustettava että leivoin tänäänkin, mutta suolasta. Puolikas sämpylätaikina, kaulitaan, päälle tomskua, fetaa, kullotettua sipuli, oliiveja...mitä kaapista löytyy. Rullataan kulmasta kulmaan niin tulee sarven näkönen, kohotetaan, kananmunaa päälle, 225 asteen uunissa sopivasti. Onko hyvää, on !

Mutta ei hiiskuta tästä dieetille mitään, eihän? :D

Moikat!