Ciao bella...

Menin eilen ihan hirveän aikasin nukkumaan, piti nauhoittaa Sinkkuelämä.Teho-osaston kattelin, Trafficin nauhotin. Aamulla heräsin väsyneenä, nyt odotan vaan et pääsis kotio nukkumaan. En tiiä mikä väsyttää, ehkä univelkaa tai jotain.

Kävin taas pankissa, paperijutut saatiin loppuun hoidettua nyt. On se rankkaa, laskin et allekirjotin kahdeksan paperia ja kyse ei ollut pankinvaihtoa kummemmasta asiasta. Lahjonta jatkui edelleen :) Sain Iittalan Kivi- tuikkukynttilälyhdyn , sellasen tummansinisen, eläkesäästöjutun takia. Vaikka olin siis avannut sen jo Tampereella :) Hieno, Iittalan jutut on kivoja. Happy days !  

Tumput pääsee tänään pesukoneeseen. Pitää muistaa ottaa kuva myös ennen huovuttamista. Muuta en eilen neulonutkaan, meni niin kortille se aika siinä. Sitten tuli väsy.

Nina tekstas että oli löytänyt mulle jotain kivaa kirppikseltä. Can't wait ! Mä en löydä koskaan mitään, en millonkaan. Mulla on joku angsti varmaan vanhoja tavaroita kohtaan, TOISEN vanhoja. Pesen ihan hulluna käsiä kirpparin jälkeen jne. Vaikka varmaan monesti on omas kotona enemmän pöpöjä :)

Unohdin kertoa yhden kissajutun eilen. Rasmus ei siis paljon anna itteensä koskee, mutta nyt yks ilta kun istuin lattialla harjaamassa Roopea ja Reettaa, Rasmus katteli sitä touhua vähän kauempaa niin kuin yleensä ja totesi varmaan että ei tuo niin vaaralliselta näytä ja PERUUTTI vaivihkaa harjan lähettyville. Ja sitten vilkuili taakseen et harjataanko tässä ollenkaan. No harjattiin. Olipa söpöä. Taloon tullessaan Rasmus otti toisiin kissoihin kontaktia juuri peruuttamalla viereen ja sitten varoi katsomasta päin. Hää on niiiiin suloinen....melkeen aina.

Yritän vääntää peiton loppuun viikonlopun aikana, meen ehkä torstaina kotipuoleen ja saan sit kuvia näistä valmistuneista jutuista. Saa kummasti intoo lankojen päättelyyn, kun on jokin takaraja millon pitää olla valmista.Muutakin keskeneräistä varmaan valmistuu kuvattavaan kuntoon,hoppas...

Pikkuveljellä huomenna synttäri, onnea onnea ! Linnunkaavoja odotellessa täällä....

Otsikon voisi selittää tähän väliin. Mainoskatkon aikana on notkee hetki vääntää haukkapalaa, voikkari on ihan parasta. Mutta sillä aikaa, kun kävin tyhjäämäs pesukoneen (Teharin toinen mainoskatko) , oli joku hyväkäs källinyt voikkarilta juuston ! Ei kurkunsiivuja, mutta juuston. En tiiä oliko Roope vai Rasmus, Reetta ei syö juustoa. Veikkaan perheen pienintä vikkelintä nelijalkaista. On sitä juustoa puuttunut muiltakin :)

                                                 WallaceGromitCurseA_410.jpg

                                    

Hyvää viikonloppua, juustolla tai ilman !

                                                 Wallace-Gromit-Schaf-Shaun-11cm-Kunsthar