niin tänään ei sitten ole mitään asiaa. En ole vielä ehtinyt tekeen oikein mitään.

Selailin aamulla lehtiä mutta en löytänyt mitään kivaa tekemistä, joten oon vaan lueskellut ja tietysti katselin I am Sam -elokuvan. Olen nähnyt sen aikasemminkin joten tiesin että tykkään. Siinä samalla neuloin yhtä yllätystä...eli en voi sanoa siitä mitään.

Eilen roikuin mesessä kolmeen asti yöllä, serkun kanssa paasattiin ja hauskaa oli. Nähdään ensi kesänä, kun Ninalla on lomaa töistä ja pääsee tänne. Toivottavasti minäkin punkkaan jo siinä vaiheessa Mansen puolella, siel on niin paljon enemmän tekemistä kuin täällä. No, peukut ja varpaat pystyssä pitää olla asian suhteen.

Siinä samalla kun mesetin niin suikkailin netissä ja löysin yhden tosi kauniin neulotun huivin. Ja kun googlasin siitä lisää niin totesin että mä en ikinä osaa sitä neuloa, mutta voisin yrittää muuttaa sitä mallia  hiukan ja virkata sen....Vähän sitten ehdin jo ruutupiirtelemään sitä, ja luulen että se onnistuu kyllä. Kuulostaako vähän hassulta virkata neulottu huivi? No, ei se ole niin kummallista sitten kun näette sen valmiina...Mietin langaksi mustaa Kotiväkeä ja mulla on sitä hiukan kotona joten voi olla että kokeilen aloitella sitä. Pitää nyt ensin laskea ja piirtää se loppuun.

Blogikierroksella näkyi kivoja pääsiäiskoristeita ja herkkuja, rahkapiirakoita sun muita. Meillä ei ole sattuneesta syystä mitään erityisherkkuja täällä mutta nurmikkoa on

       497881.jpg

Tipuille ja muille oheiskoristuksille käy kalpaten, joten meillä on tyyli naturel.

Jatkan huivinpiirtelyä, moikka.