Radiossa on uusi biisi. Teija tykkää kovasti.

Eilen oli jättekiva. Ei kyllä mitään ranskalaisia, ei perunana eikä prinssinä ;), mutta jonkun puolalaisen kanssa heitin läppää jossain vaiheessa. Eikä mitään kankkusta tänään mutta tosi tosi tosi väsynyt. Tekis mieli lähteä tänäänkin mutta taitaa uni voittaa. Jääköön ensi viikonloppuun. Mission complished, nollattu on ja työasioita en miettinyt yhtään.

Kävin kaupassa tänään, kisunruokaa hain mutta sitten sortusin. Näin kävi siis vaikka en postista Novitaa hakenutkaan

 886124.jpg

Kolme kerää tuota aivan älyttömän hienoa vihreetä ja yksi kerä sopivan syksyistä Karuselliä. Mietin et on hyvä olla varalla tuollainen välipalalankakerä, jos haluaa nopiaa jotain valmiiksi. Kai tuosta tumput saa, kerästä. Vihriää piti jo hiukan kokeilla

 886125.jpg

Siitä tulee kenties jotain päällepantavaa jos saan sen onnistumaan. Lanka ei ole tietenkään ohjeenmukasta ja tuo pitsikin on eri kuin ohjeessa. Mutta mittanauha on se ratkaseva tässäkin, mitään mallitilkkuja en tee, yäk. Puretaan sitten jos ja kun tulee sutta, vielä menee hyvin.

Kassia olen virkannut muutaman kerroksen, vielä on intoa onneksi. Se on ihan kohta valmis, alkuviikosta varmaankin. Aika kiva siitä tulee luulen.

Kissakuvia muutama, tässä tyypillinen netti-istuntokuva, eli Nekku on yöpaidanmutkassa mun sylissä.

 886121.jpg

Oikea käsi sitten klikkailee hiirtä, näin meillä luetaan blogilistaa. Mukavastihan tuo karvakasa lämmittää.

Reetta makas pitkin pituuttaan pöydällä eilen

 886123.jpg

Tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyylsäääääääääääääääääääääää!!!! Ilme kertoo kaiken.

En ole ehtinyt kuvaamaan sitä Marie Claire Ideesiä, joten niitä kuvia huomenna, ihan hauska neulekassi sieltä löytyi ideasivulta. Voi olla että joutuu toteuttamaan, kun sen hiffaa ilman ohjettakin. Missään mitään kokoontumisia Anonyymeille Neulomuksensa Ufoiksi Jättäville ? Olisin sellasen tarpeessa.

Janelle loppukevennyskuva :)

 886173.jpg

Kyllä Hatanpäälläkin vois olla ees yks tämmönen doc.

Mukavaa lauantai-iltaa !