On se kesä hienoa aikaa ! Voi helkkari...Mulla on heinäallergia. Ei kiva. Hain apteekista medisiiniä ja ei tunnu auttavan. Edelliskesinä mulla on silmät kutissu, nyt on räkä nokas ja koko kroppa kutisee. Suihkussa seisoskelu on parasta puuhaa. Mikäs siinä muuten, paitti siellä ei voi neuloo. Ja tänä aamuna piti suihkutella pimeessä.

Tiiätte sen, että yleensä kaikki hyvät ja huonot asiat tapahtuu peräkkäin. Eli kaikki asiat lutviutuu ja saa vielä palkankorotuksen, tai sit sataa peetä niskaan ihan kympillä. Mun kämpän lamput ovat kääntyneet mua vastaan, kaikki ! No yksiössä ei kauheesti lamppuja ole, mutta muutama kuitenkin. Ensin sammui eteisestä lamput. Sitten suhahti keittokomeron lamppu. Päivää myöhemmin jääkaapissa ei ollut valoakaan. Illalla pimeys saapui kylppäriin. Itse huoneen lamppu palaa. Vielä. En tiiä, tutkin sulaketaulua, mutta näytti vielä hymyilevän siihen malliin et vika ei ollut siellä. Eli ilmeisesti kun kämppään on laitettu lamput, niin ne pirulaiset on niin samanikäsiä, et sammuvat samaan aikaan. Meen ostaan lamppuja kotimatkalla, varmaan arvasittekin.

Sitä on aikaa kaikkiin omituisiin asioihin näin joutilaana. Nappasin pihalta kaksi syreenin kukintoo ja pujotin niitä pieniä kukkia ompelulankaan. Nehän on sellasia putkimaisia, kun ne irrottaa. Sellasen metrin verran jaksoin pujottaa. Ei ne hääviä ole kuivuttuaan, mut keksin varmaan ( tai oikeestaan olen keksinyt jo ) sille "helminauhalle" jonkin käyttötarkoituksen. Mitäs muuta....no eilen neuloin siitä kevään Knit 1 :stä sellasen litteen jutun Ninalle lähetettäväksi. Niin, kuvia siitä ja muista ostoksista later. Mitäs muuta tein eilen...no helmiä pujotin taas siihen varjostimeen, ja pari kerrosta sitä villatakkia tuli tehtyä. Olin muutaman tunnin töis ja luin kotosalla Sköna Hemiä ja Hus & Hemiä, ne tarttu kaupasta mukaan. Sköna Hemissä oli yhes kuvas aika kiva hartiahuivi, ja kiva tyynyidea, täytyy pitää mielessä.

Kirppiksellä poikkesin kans ja joku siellä myi laatikollisen Novitan lankoja, keltasta Brillaa ja sit turkoosia ...en muista nimee, no sitä parin vuoden takasta nauhalankaa. En ostanut. En tykkää nauhalangoista ja keltasesta en vaikka olis missä muodos, ainakaan vaaleenkeltasesta. Mutta hyvä apaja sille joka tykkää, oli euron kerä.

Neulontalistalla on ollu keskustelua lempiväreistä. Itte tykkään mustista, valkosista ja sinisistä vaatteista päälläni, ja koti sais olla mahdollisimman vaalee. Mutta neulon vaikka mistä väreistä, menee kausittain. Ja vaikka en esimerkiksi violetista kauheesti tykkää, niin silti siinäkin värissä on jotain hienoja sävyjä. Mustaa neulon harvemmin kun se on niin raskasta neulottavaa, vaikee erottaa silmukoita yms. Väristä  itessään tykkään. Nyt olen ihastunu vihreesee, mutta mieluiten neulon ehkä kuitenkin valkoista.Juu, ei ole silleen niin väliä.

Kotona meinaan etsiä jotain kivaa välipalaa Stitch 'n Bitchistä neuletakin lomaan, ja sit tehdä keskeneräisiä.Pitäs selvittää millanen se S.n.B Nation on, ja se virkkauskirja.... Pitäskö odottaa suomennoksia ( onko niitä koskaan tulossakaan ? ) vai vaan rohkeesti hankkia enkunkielisenä?

Mun Simply Knitting-tilaus on edennyt sen verran, että lasku tuli eilen kotiin. Niinpä tietysti. Tilaus alkaa 7/2006, eli oisin voinu sittenkin ostaa sen kesäkuun numeron. Kyllä nyt korventaa :(

Jeps, lamppukaupoille ja sitten kotia neuloon, loppupäivästä pitää ravailla vielä postin suuntaakin. Hienoa tiistaipäivää!

                             20050624_syreeni1.jpg