Lähdin vielä kylille ostaan Rasmukselle viiliä ja poikkesin samalla sit kirjastossakin. Luin tuon edellisen kirjoitukseni ja korjasin siitä noin kymmenen kirjoitusvirhettä, joista suurin osa oli siinä, minkä kirjoitin suomeksi :D Englanninkielisessä on myös virheitä mutta en jaksa alkaa pohtiin niitä.

Lotta oli tuossa kommentoinut niin kivasti että olen aivan hämilläni.Kiitos vaan, kyllä lämmitti :) Ja kyllä, Reetta on melkoinen riiviö välillä.Mukava, jos näistä räpellyksistäni saa muutkin ideoita, itse aina sompailen blogeissa ja laitan muistiin mistä löytyi mitäkin kivaa. Sophien tein Tullintorilta ostamastani virolaisesta hahtuvasta, mutta puikot oli varmaan liian pienet kun siitä tuli NIIN pieni.Ja näistä "omista malleistani" sen verran, että eipä ne kovin monimutkaisia ole, siitä vaan kokeilemaan ja vääntämään. Ohjeita mulla ei niihin ole mutta jos neuleessa on jokin kuvio niin niiden kaaviot on mulla jossain tallessa ruutupaperille tallennettuna. Toki saamaksissa, jos joku haluaa :)

Palaan vielä tuohon käsittämättömään Volcanic-ponchoon.Ohje menee näin:

"Cast on 3 sts. Start and work in patt throughout thus:        Next row :*yf,K to last stitch, yf,K1 *   Work in pattern until working row measures 120 cm. Cast of loosely and sew two ends of cast-off edge together.This creates a circle of knitting. To wear, twist once a form a figure eight, and drop both circles of the figure over your head. Arrange two layers to your own taste ." (Knitting November 2005)

Siis luo kolme silmukkaa,ja sittenkö heti puikon alussa lanka puikolle, oikein kunnes yksi silmukka, lanka puikolle, yksi oikein? No kolmiohan siitä tulee jos tuota toistetaan... Mutta sitten tuo että päätellään löysästi ja päättelyreunan päät neulotaan yhteen???? Tätä mää en tajua, mikä reuna siis minkä kanssa? Vai pelkät kulmat? Onko joku (joka lukee tätä :) ) tehnyt tämän tai ymmärtääkö ohjeen niin että siitä tulee ympyrä? Mulle ei aukee mitenkään. Etin tätä netistäkin mutta ei.Tai sitten olen vaan tosi hölmö:D

Löysin nyt päivällä  sopivan kuvion siihen Joonaksen kännykoteloonkin, mutta en vielä ommellut sitä. Vogueta tein neljä kerrosta, sitten hössäsin niiden verhojen kanssa.

Tämä pieni mörrimöykky on Miro äitinsä lakissa :)

65210.jpg