No niin, katos vaan kun en suuremmin hermostunut Vuodatuksesta, kun huomasin ja luin et muillakin on samoja ongelmia. Näyttää vaan laittavan noita rn-juttuja aina välille...Älkää välittäkö niistä. Ehdin kikkaileen kotona kaikkee.Katos vaan kun synttäritumput on valmiit. 

 268510.jpg

Niiden koristuksena on helmiä...en tietenkään saanut sydämistä symmetrisiä, mutta ei kai se niin haittaa

 268511.jpg

Laadukkaat kuvat näköjään jatkuu :) Saapi nähdä mitä paketin saaja sanoo, kuulen loppuviikosta kun näen lahjottavan. Lanka on Novitan Nallea.Ne sais ottaa valikoimiinsa vaalean vaaleansinisen, pliis.

Hahtuvatumpun tilanne

 268513.jpg

Teen nelipuolikkailla puikoilla, eli varmaan huovutan käsin, konees voi mennä liiankin pieneksi.

 Sain päähäni tänään alottaa myös tämän

 268512.jpg

Punavalkonen paita, koska joulukin on tulossa :) Ei vaan, aattelin et ei oo niin pelottava sit kun on punastakin. Ois kamala nähdä painajaisia omasta tekeleestään :) En ole ihan varma teenkö just tuon mallin mukasen pääkallon, jos löydän kivemman mallin niin virkkaan sit sellasen. Mulla on jemmassa noita kallojen ruutupiirroksia enemmänkin.Omituista virkata nelosen koukulla, virkkaan yleensä kolmosella...

 Haluan virkata tästä kirjasta ihan kaiken! Ihania juttuja. Ihan samoin kuin haluaisin neuloa Neulojan Käsikirjasta ihan kaiken.Nation pitäs saada käsiin kans, mutta jos se joskus käännetään niin...Tästä virkkauskirjasta löysin tosi kivoja joululahjoja tehtäväksi, nopeita mutta hauskoja.

Mitäs muuta oon tehny...no nukkunut. Aloin pilkkiin kun luin postia tuossa töiden jälkeen ja aattelin et nukun hetken. Sit heräsin ja kello oli puol 7, pelästyin eka et aamulla puol seittemän, mut onneksi ei. Nyt sit ei nukuta yhtään, mutta kyllä mun on hetken päästä mentävä nukkuun.

Mutta ensin lukeen Vuodatuksen blogeja, moikka!