Tänä syksynä on ollut tarvetta kaikenmoisille terapioille

Musiikkiterapiaa
Rammsteinia, Anastaciaa, Eppuja, Metallicaa ja kasarihittejä. Kovaa. Kuulokkeet päässä ettei naapurisopu kärsi. Vaikutusta tehostetaan laulamalla mukana kaikki mikä pystytään.

                                                2050076.jpg

Väriterapiaa
Kun siivotaan vaatekaappia niin välillä lattialla on sellanen iso vaateläjä. Kävi näin että kissa meni ja kusas siihen. Pestään koneessa yhdenvärisiä vaatteita kerrallaan. Eniten on mustaa, sitten valkoista, sinistä, punaista, vihreetä. Harmaata ja ruskeeta harmittavan vähän. Keltaista vain Ruotsi-paita. Kun kuivataan yhtä väriä kerrallaan alkovin verhotangossa henkareissa, saadaan tilataideteos kuivumisen ajaksi. Sinisen sävyt näytti kauniimmilta kuin sysimusta rivistö. Mulla on ehkä toivoa :)

                                            2050091.jpg

Liikuntaterapiaa
Kun työmatkakävely hoikisti niin sehän on kauheen kiva. Mutta nyt kun ei kävele niin kyllähän se ihra tuppaa taas kertymään. Kävellään 45 minuuttia yhteen suuntaan, käännytään, ja kävellään takasin. Tylsää. Tarttisin ehkä mp3:n. Koirasta en voi kuin haaveilla.

                                       2050205.jpg

Ruokaterapiaa
Pannukakkua aina kun mahdollista. Ei ehkä edistä hoikistumista mutta so what :)

                                2050208.jpg

Elokuvaterapiaa
Ei mitään erikoisempaa ole tullut vastaan kuin tämä nyt viime aikoina mutta ei nyt mitään aivan harmittavan huonoakaan.

                              2050216.jpg

Sukulaisterapiaa
Kun aamulla herätetään toinen kahdeksalta ja tarjotaan siskontyttöterapiaa niin eihän siihen voi sanoa kuin kyllä :)  Käytiin kaupassa ja askarreltiin ihan pienesti, syötiin pitsaa ja Tiikerijäätelöö strösseleillä. Koska viimeksi mä olen laittanut strösseleitä jäätelöön kotona? Ei voi muistaa. Tässä Annin päällä se takki mistä lupasin kuvia

 2050230.jpg2050233.jpg

Tytöillä oli mukana kahvipussikassi jonne kissat tunki jatkuvasti itseään  jostain syystä. Reetta veti lonkkaa

 2050239.jpg

Nekkua nukutti makeasti kun vieraat lähti

 2050234.jpg

Käsityöterapiaa
Ei niinkään tehty mitään mutta selattu lehtiä että tuo on kiva, ja tuokin, ja tuo...Järjestetty taas kerran langat vaikka tiedetään se jokseenkin toivottomaksi puuhaksi. Mietitty mitä messuilta hankkisi, lankaa ei oikeesti tartte yhtään mutta hahtuvaa nyt ainakin.

                                         2050262.jpg

Kissaterapiaa
Roope haluaa nyt koko ajan syliin ja missä Roope, siellä Nekku. Rasmuksen ja Reettan kanssa jaettu monena yönä sama pielus ja todettu että Rasmus kuorsaa. Läheisriippuvuutta puolin ja toisin.

 2050270.jpg

Valoterapiaa
Näin ekat jouluvalot joskus lokakuun alussa. Itte riipasin sisustusvalot hillopurkkiin ikkunalaudalle. Kuukauden päästä laitan sen lumihiutalejutun ikkunaan jos löydän sen. Voi olla siis että mennään pelkällä hillopurkilla koko talvi :)

 2050275.jpg

Näin, se terapioista.

Kiitos huivikommenteista. Naputtelin ohjeen, nappula löytyy vasemmasta reunasta. Jos joku huomaa virheen niin ois kiva jos kertois.

En paljon politiikasta ymmärrä enkä perusta mutta Jenkkilän menoa oon seurannu keväästä. Keskiviikkona heräsin aamutuimaan tulosta tarkastamaan, happy days.

                                       2050302.jpg

Tää pankki/talouskriisi on heijastunu mun työhön niin että sijaisille ja tuuraajille on ollu vähemmän kysyntää, eli töitä on ollut vähemmän. Olis tietysti suotavaa että työpäiviä ois enemmän viikossa kuin vapaapäiviä. Mä laiskistun niin helposti. Ja rahallisestikin tietysti olis parempi niin. En oo kuitenkaan vielä :) paniikissa, uskon että kyllä se siitä ja aina ravintola-alalla on talvi hiljaista  pikkujoulumellestystä lukuunottamatta. Ja onneksi saan mukavasti veronpalautusta niin ainakin pilttien joulupaketit on turvattu :D Ja vähän isompienkin.

Katsoin Strömsön kun olin kotona.Olikohan kolmas jakso tänä syksynä kun olin telkan edessä kun se tuli. Onneksi nettisivuilta näkee hyvin mitä siel on tehty jos ei oo ohjelmaa nähny. Tykkään kovasti näistä näpertelyistä, ja siitä että on tarkat ohjet miten se homma etenee. Tälläkin listalla on monta mitä tahtosin tehdä. Tänään hepuloin ruokaosuudessa kun Paul ei sanonu oikein mitään kun Matias sano että muusi on kuin mannapuuroo. Musta sen ois pitäny myöntää et oho, lorahtipa liikaa maitoo tai oho, ei ollukaan varsinaista muusiperunaa... "Lapset tykkää"...no joo, musta muusi on kuitenkin haarukka-, eikä lusikkaruokaa. Aika hepposelta näytti heidän haarukassa. Positiivisesti hepuloin siitä uudesta ruokasarjasta, et mennään ulkomaalaisten Suomessa asuvien keittiöihin ja kokataan siellä. Kiinnostavaa. Mua kiinnostaa eri maiden ja kulttuurien tavat kovasti ja ruoka, siihen mä suhtaudun intohimosesti. En ehkä tekemiseen, mutta syömiseen :)

Tahtosin heti askarrella nämä

 2050744.jpg2050745.jpg

Isänpäivä. Edelleen juhlan arvoinen päivä vaikka isä ei täällä olekaan. Olihan mulla kuitenkin yli 31 vuotta hyvä isä, ei se asia miksikään muutu.

 
Any man can be a father.  It takes someone special to be a dad.  ~Author Unknown

Hyvää alkavaa viikkoa, vi ses.